Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kalopodaros LiverpoolGR F.C.
14 Tactiek Firmino
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 37.7
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Çamlık onderschept slim de pass. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Ntavelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntavelis geeft een lange en hoge pass. Moya krijgt zijn hoofd ertegen. Galanomatis bokst de bal weg.

10e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Ntavelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntavelis speelt de bal door. Łęcki rent richting de bal. Łęcki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Inworp. Ntavelis met een snelle inworp. Łęcki speelt de bal door. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pargalatsos is nu in balbezit. Pargalatsos geeft een lange en hoge pass. D`Anna speelt de bal door. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Moya draait met de bal, schiet en ... Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - LiverpoolGR F.C. 1:0

21e minuut.
Kelly speelt de bal door. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu speelt de bal door. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Pargalatsos speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, D`Anna zal de hoekschop nemen. Łęcki maakt een snoekduik en kopt de bal. Galanomatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - LiverpoolGR F.C. 2:0

25e minuut.
Mezenga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ntavelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Çamlık kopt de bal weg. Ntavelis is nu in balbezit. Ntavelis geeft een lange en hoge pass. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patsiavouras is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt D`Anna de bal. D`Anna passt de bal zonder na te denken. Grădescu met een sublieme pass. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
D`Anna passt de bal in één keer door. Ntavelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntavelis passt de bal met de wreef. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki draait met de bal, schiet en ... Galanomatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Patsiavouras de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ntavelis neemt de hoekschop. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ... Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ntavelis neemt de hoekschop. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - LiverpoolGR F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 22%, LiverpoolGR F.C. 78%.
kalopodaros - LiverpoolGR F.C. 3:0

61e minuut.
D`Anna is nu in balbezit. D`Anna passt de bal in één keer door. Lacombe is nu in balbezit. Moya rent richting de bal. Moya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vecchia passt de bal zonder na te denken. Çamlık heeft problemen om de bal te vangen. Ntavelis met een sublieme pass. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ntavelis rent richting de bal. Ntavelis met een sublieme pass. Lacombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Łęcki draait met de bal, schiet en ... Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Patsiavouras geeft een lange en hoge pass. Çamlık heeft problemen om de bal te vangen. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een hoge lob. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ntavelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łęcki is nu in balbezit. Łęcki probeert naar een medespeler te passen. D`Anna bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Anna schiet op doel. Galanomatis bokst de bal weg. D`Anna is nu in balbezit. D`Anna draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Maurizi trapt de bal weg. Pargalatsos kan de bal niet met de borst controleren. Ntavelis rent richting de bal. Ntavelis geeft de bal voor. Moya krijgt zijn hoofd ertegen. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Karelias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Golan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
D`Anna geeft een lange en hoge pass. Golan heeft problemen om de bal te vangen. Łęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęcki draait met de bal, schiet en ... Galanomatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - LiverpoolGR F.C. 4:0

86e minuut.
Daar is Patsiavouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya rent richting de bal. Maurizi is nu in balbezit. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. D`Anna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moya kopt de bal weg. Ntavelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntavelis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel. Galanomatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - LiverpoolGR F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 17%, LiverpoolGR F.C. 83%.
kalopodaros - LiverpoolGR F.C. 5:0