Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pou einai to xartri ygeias??? Deportivo La Var1s
3-5-2 Tactiek kappa1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 58.2
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Szarniak is nu in balbezit. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Monroy rent richting de bal. Scuto onderschept slim de pass. Scuto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Monroy speelt de bal door. Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal met de wreef. Sarapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarapuu geeft een hoge lob. Grivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pakuła rent richting de bal. Pakuła passt de bal zonder na te denken. Cerqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueira geeft de bal voor. Scuto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 43%, Deportivo La Var1s 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pou einai to xartri ygeias??? - Deportivo La Var1s 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Krishnan de bal. Szarniak speelt de bal door. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła geeft de bal voor. Scuto krijgt zijn hoofd ertegen. Grivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Setaro onderschept slim de pass. Setaro geeft een lange en hoge pass. Monroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto verovert de bal door een tackle van achteren. Scuto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Krishnan kopt de bal weg. Szarniak rent richting de bal. Szarniak passt de bal zonder na te denken. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel. Grivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Twardawa kopt de bal weg. Krishnan probeert de bal aan de voet te houden. Pakuła rent richting de bal. Pakuła geeft de bal voor. Scuto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Deportivo La Var1s 1:0

83e minuut.
Monroy probeert de bal met de borst te controleren. Scuto is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tzentakos ... Strafschop! Tzentakos krijgt een gele kaart. Scuto raakt geblesseerd tijdens het duel. Szarniak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Deportivo La Var1s 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 33%, Deportivo La Var1s 67%.
Pou einai to xartri ygeias??? - Deportivo La Var1s 2:0