Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympiakos SFP Deportivo La Var1s
Normal Tactiek kappa1
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 57
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 53.5
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Petković rent richting de bal. Petković passt de bal in één keer door. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Tsolkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gotautas zal de hoekschop nemen. Daar is Löschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löschner schiet op doel. Tsolkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:1

8e minuut.
Daar is Chrysinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löschner rent richting de bal. Löschner probeert naar een medespeler te passen. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:2

9e minuut.
Lansbergas rent richting de bal. Abeigón rent richting de bal. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel. Tsolkas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:3

10e minuut.
Löschner speelt de bal door. Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas geeft een hoge lob. Lansbergas heeft problemen om de bal te vangen. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:4

15e minuut.
Lansbergas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sismanis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gotautas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lansbergas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rekatsinas de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Rekatsinas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gotautas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Löschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löschner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Petković heeft problemen om de bal te vangen. Petković speelt de bal door. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:5

19e minuut.
Löschner rent richting de bal. Gotautas is nu in balbezit. Gotautas speelt de bal door. Abeigón rent richting de bal. Abeigón schiet op doel. Tsolkas bokst de bal weg. Sismanis heeft problemen om de bal te vangen. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap. Tsolkas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:6

20e minuut.
Abeigón is nu in balbezit. Abeigón heeft problemen om de bal te vangen. Abeigón passt de bal met de wreef. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Sismanis verovert de bal door een tackle van achteren. Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Löschner de bal. Löschner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:7

24e minuut.
Sapounakis rent richting de bal. Löschner verovert de bal door een tackle van achteren. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Tsolkas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petković met de inworp. Trung Phong geeft een hoge lob. Löschner maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsolkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tsolkas trapt de bal weg. Petković kopt de bal weg. Abeigón rent richting de bal. Abeigón probeert naar een medespeler te passen. Petković geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:8

28e minuut.
Zntranas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sapounakis de bal. Xintavelonis rent richting de bal. Lansbergas verovert de bal door een tackle van achteren. Lansbergas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:9

30e minuut.
Petković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lansbergas probeert naar een medespeler te passen. Abeigón heeft problemen om de bal te vangen. Abeigón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Makedonas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:10

32e minuut.
Krishnan is nu in balbezit. Krishnan probeert naar een medespeler te passen. Gotautas geeft een lange en hoge pass. Sismanis heeft problemen om de bal te vangen. Petković geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:11

37e minuut.
Trung Phong passt de bal in één keer door. Abeigón rent richting de bal. Abeigón passt de bal in één keer door. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chrysinis rent richting de bal. Gotautas verovert de bal door een tackle van achteren. Gotautas met een sublieme pass. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:12

40e minuut.
Retzias passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Löschner de bal. Lansbergas rent richting de bal. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón passt de bal in één keer door. Daar is Löschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löschner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:13

43e minuut.
Retzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Retzias begaat een overtreding. Retzias krijgt een gele kaart. Lansbergas raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Phong met een snel genomen vrije trap. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Trung Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krishnan is nu in balbezit. Krishnan met een sublieme pass. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gotautas kopt de bal weg. Löschner kan de bal niet met de borst controleren. Rekatsinas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rekatsinas krijgt een gele kaart. Löschner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abeigón neemt de penalty, wat een uithaal! Tsolkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakos SFP 90%, Deportivo La Var1s 10%.
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:14

46e minuut.
Abeigón met een sublieme pass. Klungelig pakt Gotautas de bal. Gotautas passt de bal zonder na te denken. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:15

48e minuut.
Sismanis geeft een lange en hoge pass. Krishnan rent richting de bal. Krishnan passt de bal met de wreef. Daar is Petković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković geeft een hoge lob. Tsolkas bokst de bal weg. Löschner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:16

50e minuut.
Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón passt de bal zonder na te denken. Sismanis speelt de bal door. Löschner heeft problemen om de bal te vangen. Löschner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trung Phong passt de bal zonder na te denken. Abeigón speelt de bal door. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner haalt uit met een fantastische trap. Tsolkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:17

52e minuut.
Klungelig pakt Zntranas de bal. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner passt de bal met de wreef. Lansbergas is nu in balbezit. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... Tsolkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gotautas neemt de hoekschop. Lansbergas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Abeigón speelt de bal door. Klungelig pakt Löschner de bal. Löschner passt de bal zonder na te denken. Abeigón rent richting de bal. Abeigón schiet op doel. Tsolkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Tzentakos de bal. Tzentakos speelt de bal door. Abeigón probeert naar een medespeler te passen. Löschner is nu in balbezit. Löschner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rekatsinas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gotautas met de inworp. Löschner rent richting de bal. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Krishnan kopt de bal weg. Löschner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makedonas is nu in balbezit. Löschner verovert de bal door een tackle van achteren. Löschner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gotautas kopt de bal weg. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón passt de bal met de wreef. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krishnan met een sublieme pass. Petković rent richting de bal. Petković geeft de bal voor. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Chrysinis heeft problemen om de bal te vangen. Gotautas is nu in balbezit. Gotautas passt de bal met de wreef. Xintavelonis is nu in balbezit. Löschner verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:18

67e minuut.
Abeigón rent richting de bal. Abeigón speelt de bal door. Löschner rent richting de bal. Löschner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:19

68e minuut.
Sapounakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapounakis passt de bal in één keer door. Makedonas rent richting de bal. Löschner is nu in balbezit. Löschner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón passt de bal met de wreef. Lansbergas is nu in balbezit. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón schiet op doel. Tsolkas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:20

71e minuut.
Daar is Löschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abeigón is nu in balbezit. Löschner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lansbergas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lansbergas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tzentakos rent richting de bal. Tzentakos passt de bal met de wreef. Gotautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotautas geeft een hoge lob. Lansbergas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Petković rent richting de bal. Petković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chrysinis de bal. Abeigón rent richting de bal. Abeigón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sapounakis kopt de bal weg. Trung Phong probeert naar een medespeler te passen. Petković heeft problemen om de bal te vangen. Petković geeft een lange en hoge pass. Gotautas maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsolkas bokst de bal weg. Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbergas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:21

86e minuut.
Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón passt de bal zonder na te denken. Löschner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löschner schiet op doel. Rekatsinas probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Lansbergas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Lansbergas rent richting de bal. Lansbergas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:22

90e minuut.
Tsolkas trapt de bal weg. Gotautas kopt de bal weg. Daar is Löschner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löschner draait met de bal, schiet en ... Tsolkas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympiakos SFP 87%, Deportivo La Var1s 13%.
Olympiakos SFP - Deportivo La Var1s 0:23