Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesvos of Greece Vicente Iborra
pantes76 2018 Tactiek 451
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten poor
average Passen average
average Verdedigen poor


3e minuut.
Zagoritis passt de bal met de wreef. Tassos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mamoulakis. Mamoulakis krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kontogiannis speelt de bal door. Tziotis rent richting de bal. Tziotis passt de bal zonder na te denken. Stergakos rent richting de bal. Stergakos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 1:0

11e minuut.
Kotzias met een sublieme pass. Stergakos probeert naar een medespeler te passen. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis haalt uit met een fantastische trap. Chatziaggeloudis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Damianos geeft een lange en hoge pass. Daar is Mamoulakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontogiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kontogiannis krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sotiriadis is nu in balbezit. Sotiriadis passt de bal met de wreef. Miniatis rent richting de bal. Tziotis rent richting de bal. Tziotis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kotzias onderschept slim de pass. Kotzias passt de bal in één keer door. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis draait met de bal, schiet en ... Chatziaggeloudis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 2:0

26e minuut.
Katsouridis probeert naar een medespeler te passen. Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergakos passt de bal zonder na te denken. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tassos heeft problemen om de bal te vangen. Sotiriadis geeft een hoge lob. Stergakos kopt de bal weg. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Damianos is nu in balbezit. Miniatis onderschept slim de pass. Miniatis speelt de bal door. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 3:0

39e minuut.
Kotzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotzias speelt de bal door. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 4:0

40e minuut.
Kontogiannis geeft een lange en hoge pass. Miniatis kopt de bal weg. Kotzias heeft problemen om de bal te vangen. Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 35%, Vicente Iborra 65%.
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 4:0

49e minuut.
Tiverios bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassos is nu in balbezit. Tassos passt de bal in één keer door. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tiverios onderschept slim de pass. Sotiriadis onderschept slim de pass. Mantouvalos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sotiriadis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sotiriadis kan niet meer verder spelen. Pletsis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pletsis passt de bal zonder na te denken. Miniatis is nu in balbezit. Katsouridis speelt de bal door. Tziotis is nu in balbezit. Tziotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 5:0

64e minuut.
Uzdrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdrowski probeert naar een medespeler te passen. Stergakos geeft de bal voor. Pletsis is nu in balbezit. Pletsis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tziotis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Damianos geeft een hoge lob. Babiniotis rent richting de bal. Babiniotis speelt de bal door. Kotzias rent richting de bal. Kotzias geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stergakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Damianos is nu in balbezit. Kotzias verovert de bal door een tackle van achteren. Kotzias geeft de bal voor. Miniatis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mamoulakis onderschept slim de pass. Mạnh Thiện onderschept slim de pass. Mạnh Thiện geeft de bal voor. Tziotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tziotis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 6:0

86e minuut.
Katsouridis is nu in balbezit. Katsouridis geeft een hoge lob. Miniatis is nu in balbezit. Miniatis schiet op doel. Chatziaggeloudis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesvos of Greece 29%, Vicente Iborra 71%.
Lesvos of Greece - Vicente Iborra 6:0