Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clever CharsoBees Akashic FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Vandan onderschept slim de pass. Snehal rent richting de bal. Vandan onderschept slim de pass. Dhaliwal rent richting de bal. Dhaliwal schiet op doel. Trikha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Vandan is nu in balbezit. Vandan geeft de bal voor. Klungelig pakt Malti de bal. Dhaliwal is nu in balbezit. Dhaliwal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clever CharsoBees - Akashic FC 0:1

20e minuut.
Snehal is nu in balbezit. Vaibhav onderschept slim de pass. Vaibhav probeert naar een medespeler te passen. Dhaliwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhaliwal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clever CharsoBees - Akashic FC 0:2

21e minuut.
Ahsen is nu in balbezit. Dhaliwal begaat een overtreding. Ahsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Narang bereikt de bal nog maar net als eerste. Narang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Snehal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivakumar is nu in balbezit. Sivakumar geeft een lange en hoge pass. Dhaliwal is nu in balbezit. Dhaliwal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Srimal onderschept slim de pass. Vandan onderschept slim de pass. Vandan probeert naar een medespeler te passen. Dhaliwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhaliwal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clever CharsoBees - Akashic FC 0:3

45e minuut.
Suryanarayana probeert naar een medespeler te passen. Dhaliwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Srimal zijn tegenspeler op de grond. Srimal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clever CharsoBees 67%, Akashic FC 33%.
Clever CharsoBees - Akashic FC 0:3

70e minuut.
Trikha trapt de bal weg. Dharma kopt de bal weg. Narang kan de bal niet met de borst controleren. Narang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Suryanarayana heeft problemen om de bal te vangen. Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Salim passt de bal zonder na te denken. Narang bereikt de bal nog maar net als eerste. Narang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ahsen heeft problemen om de bal te vangen. Ahsen probeert naar een medespeler te passen. Salim speelt de bal door. Narang rent richting de bal. Narang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clever CharsoBees 48%, Akashic FC 52%.
Clever CharsoBees - Akashic FC 0:3