Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Munich_9 SHEFFIELD CITY
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Katka rent richting de bal. Koneru verovert de bal door een tackle van achteren. Malhotra onderschept slim de pass. Malhotra draait met de bal, schiet en ... Naidoo bokst de bal weg.

28e minuut.
Gurbux met een sublieme pass. Vandita is nu in balbezit. Vandita geeft een hoge lob. Malhotra rent richting de bal. Malhotra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Munich_9 - SHEFFIELD CITY 0:1

34e minuut.
Narasimhan is nu in balbezit. Inworp. Narasimhan met de inworp. Chandramouli is nu in balbezit. Chandramouli geeft een lange en hoge pass. Manik bokst de bal weg.

37e minuut.
Gurbux rent richting de bal. Chandramouli onderschept slim de pass. Chandramouli met een sublieme pass. Venkatasubramanian rent richting de bal. Venkatasubramanian schiet op doel. Manik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hiranya rent richting de bal. Hiranya schiet op doel. Manik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bayern Munich_9 - SHEFFIELD CITY 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munich_9 42%, SHEFFIELD CITY 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bayern Munich_9 - SHEFFIELD CITY 1:1

49e minuut.
Chandramouli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandramouli geeft een hoge lob. Jagadeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkatasubramanian onderschept slim de pass. Venkatasubramanian haalt uit met een fantastische trap. Manik bokst de bal weg. Hiranya is nu in balbezit. Hiranya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Narasimhan onderschept slim de pass. Narasimhan probeert naar een medespeler te passen. Hiranya heeft problemen om de bal te vangen. Venkatasubramanian is nu in balbezit. Venkatasubramanian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Harsha geeft een lange en hoge pass. Narasimhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Narasimhan probeert naar een medespeler te passen. Hiranya is nu in balbezit. Hiranya draait met de bal, schiet en ... Manik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kalpna rent richting de bal. Kalpna geeft een lange en hoge pass. Daar is Trikha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katka is nu in balbezit. Katka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Koneru is nu in balbezit. Koneru geeft een lange en hoge pass. Daar is Harsha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiranya is nu in balbezit. Hiranya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hiranya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiranya passt de bal met de wreef. Venkatasubramanian bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkatasubramanian haalt uit met een fantastische trap. Manik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Venkatasubramanian rent richting de bal. Venkatasubramanian passt de bal met de wreef. Hiranya is nu in balbezit. Hiranya haalt uit met een fantastische trap. Manik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Munich_9 - SHEFFIELD CITY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Munich_9 36%, SHEFFIELD CITY 64%.
Bayern Munich_9 - SHEFFIELD CITY 2:1