Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarcelona 123 Panthera FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dosanjh rent richting de bal. Dosanjh passt de bal in één keer door. Buddhadev probeert naar een medespeler te passen. Singhroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Subhash rent richting de bal. Sreedhar verovert de bal door een tackle van achteren. Sreedhar met een sublieme pass. Pichai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichai geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sunny met een sublieme pass. Loy rent richting de bal. Loy passt de bal met de wreef. Singhroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dosanjh rent richting de bal. Thyagarajan rent richting de bal. Singhroy verovert de bal door een tackle van achteren. Singhroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcelona 123 - Panthera FC 0:1

26e minuut.
Loy passt de bal zonder na te denken. Singhroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhroy passt de bal met de wreef. Loy bereikt de bal nog maar net als eerste. Loy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Thyagarajan verovert de bal door een tackle van achteren. Dosanjh rent richting de bal. Met opzet legt Thyagarajan zijn tegenspeler op de grond. Thyagarajan krijgt een gele kaart. Dosanjh raakt geblesseerd tijdens het duel. Dosanjh met een snel genomen vrije trap. Daar is Amit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Singhroy rent richting de bal. Singhroy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dosanjh onderschept slim de pass. Dosanjh passt de bal met de wreef. Venktesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singhroy verovert de bal door een tackle van achteren. Singhroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Thyagarajan onderschept slim de pass. Thyagarajan met een sublieme pass. Loy bereikt de bal nog maar net als eerste. Loy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarcelona 123 - Panthera FC 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Amrit trapt de bal weg van het doel. Loy speelt de bal door. Singhroy rent richting de bal. Singhroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcelona 123 55%, Panthera FC 45%.
fcbarcelona 123 - Panthera FC 0:2

47e minuut.
Sunny is nu in balbezit. Sreedhar onderschept slim de pass. Nityasundar is nu in balbezit. Nityasundar draait met de bal, schiet en ... Amrit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Raji verovert de bal door een tackle van achteren. Raji passt de bal met de wreef. Thyagarajan rent richting de bal. Loy verovert de bal door een tackle van achteren. Loy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pichai met een snelle inworp. Dosanjh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreedhar verovert de bal door een tackle van achteren. Sreedhar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Sunny rent richting de bal. Sunny geeft de bal voor. Klungelig pakt Nilini de bal. Loy is nu in balbezit. Loy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sunny probeert naar een medespeler te passen. Yatin is nu in balbezit. Yatin probeert naar een medespeler te passen. Loy bereikt de bal nog maar net als eerste. Loy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarcelona 123 49%, Panthera FC 51%.
fcbarcelona 123 - Panthera FC 0:2