Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SHEFFIELD CITY jk
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Trikha onderschept slim de pass. Trikha geeft een lange en hoge pass. Syam rent richting de bal. Katka bereikt de bal nog maar net als eerste. Katka schiet op doel. Sarangarajan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Makam met de inworp. Pushkarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Syam maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Syam moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Syam schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Pushkarini probeert de bal aan de voet te houden. Katka is nu in balbezit. Makam rent richting de bal. Katka onderschept slim de pass. Katka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Trikha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trikha probeert naar een medespeler te passen. Katka rent richting de bal. Katka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SHEFFIELD CITY - jk 1:0

32e minuut.
Pushkarini geeft een lange en hoge pass. Vasudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trikha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trikha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 59%, jk 41%.
SHEFFIELD CITY - jk 1:0

87e minuut.
Katka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makam. Katka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daar is Makam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katka met een snel genomen vrije trap. Koluthungan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koluthungan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SHEFFIELD CITY 55%, jk 45%.
SHEFFIELD CITY - jk 1:0