Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazing Blues Titans 11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sanyukta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yudhisthir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vinay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vinay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Subbarayudu geeft een hoge lob. Inworp. Shrinivas met de inworp. Gundugollu is nu in balbezit. Gundugollu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gundugollu rent richting de bal. Gundugollu met een sublieme pass. Mahapatra is nu in balbezit. Gundugollu is nu in balbezit. Gundugollu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazing Blues - Titans 11 0:1

36e minuut.
Vraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraman passt de bal zonder na te denken. Vishal met een sublieme pass. Meka is nu in balbezit. Meka schiet op doel. Ritula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Anupam kopt de bal weg. Klungelig pakt Sheil de bal. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahapatra rent richting de bal. Mahapatra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nayar met een harde bal richting middenveld. Anupam controleert de bal met de borst. Sheil speelt de bal door. Mahapatra heeft problemen om de bal te vangen. Mahapatra haalt uit met een fantastische trap. Mooljee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Nayar speelt de bal door. Gundugollu rent richting de bal. Vishal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu verovert de bal door een tackle van achteren. Gundugollu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazing Blues 59%, Titans 11 41%.
Blazing Blues - Titans 11 0:1

47e minuut.
Vinay is nu in balbezit. Vinay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanyukta de bal. Yudhisthir rent richting de bal. Yudhisthir haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Viswanathan geeft een hoge lob. Shrinivas is nu in balbezit. Shrinivas speelt de bal door. Gundugollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundugollu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gundugollu is nu in balbezit. Gundugollu probeert naar een medespeler te passen. Nayar heeft problemen om de bal te vangen. Mahapatra is nu in balbezit. Mahapatra draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Meka rent richting de bal. Viswanathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meka onderschept slim de pass. Meka schiet op doel. Ritula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Satyendra probeert de bal aan de voet te houden. Vinay rent richting de bal. Vinay probeert naar een medespeler te passen. Meka rent richting de bal. Meka haalt uit met een fantastische trap. Ritula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Dhawan rent richting de bal. Dhawan passt de bal met de wreef. Vinay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinay schiet op doel. Viswanathan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Constantine geeft een hoge lob. Inworp. Yudhisthir met de inworp. Vinay rent richting de bal. Vinay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazing Blues 49%, Titans 11 51%.
Blazing Blues - Titans 11 0:1