Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algaria FC punjab
442 Balanced Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Somatra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunther met de inworp. Dumot rent richting de bal. Dumot geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Padmakant verovert de bal door een tackle van achteren. Taranjithsingh heeft problemen om de bal te vangen. Gut is nu in balbezit. Gut draait met de bal, schiet en ... Taranjithsingh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Neelkanth speelt de bal door. Cherukuri rent richting de bal. Cherukuri passt de bal zonder na te denken. Gut is nu in balbezit. Gut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dumot passt de bal zonder na te denken. Cherukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherukuri is nu in balbezit. Cherukuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 41%, punjab 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algaria FC - punjab 0:0

46e minuut.
Rachna komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rachna rent richting de bal. Padmakant rent richting de bal. Rachna onderschept slim de pass. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Taranjithsingh kopt de bal weg. Rołka speelt de bal door. Taranjithsingh heeft problemen om de bal te vangen. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chengelpet met een harde bal richting middenveld. Vish kopt de bal weg. Gut rent richting de bal. Gut met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - punjab 1:0

60e minuut.
Vish bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagpal verovert de bal door een tackle van achteren. Nagpal speelt de bal door. Manna rent richting de bal. Manna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Giriraj komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Manna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vish is nu in balbezit. Vish geeft een hoge lob. Haryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haryadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Ramprakash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neelkanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelkanth passt de bal in één keer door. Rachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachna draait met de bal, schiet en ... Chengelpet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Gupta de bal. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal zonder na te denken. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut haalt uit met een fantastische trap. Chengelpet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut schiet op doel. Chengelpet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 41%, punjab 59%.
Algaria FC - punjab 1:0