Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaizen FC rcb14
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Srivaths, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raghavendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Raghavendra geeft een hoge lob. Battacharjee rent richting de bal. Battacharjee haalt uit met een fantastische trap. Lecamwasam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Reema rent richting de bal. Trusha onderschept slim de pass. Trusha passt de bal zonder na te denken. Battacharjee rent richting de bal. Battacharjee draait met de bal, schiet en ... Lecamwasam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Manoranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusha onderschept slim de pass. Trusha speelt de bal door. Battacharjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Battacharjee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Srivaths is nu in balbezit. Ujjaval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramamuthe maakt een afschuwelijke overtreding. Ramamuthe krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Trusha is nu in balbezit. Manoranjan verovert de bal door een tackle van achteren. Manoranjan geeft een lange en hoge pass. Ujjaval is nu in balbezit. Ujjaval haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mangeshkar verovert de bal door een tackle van achteren. Mangeshkar geeft een hoge lob. Mohit kopt de bal weg. Battacharjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Battacharjee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaizen FC - rcb14 1:0

40e minuut.
Battacharjee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kommana komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Srivaths speelt de bal door. Girilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chandramouleeswaran de bal. Girilal verovert de bal door een tackle van achteren. Girilal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizen FC 41%, rcb14 59%.
Kaizen FC - rcb14 1:0

46e minuut.
Manoranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kommana is nu in balbezit. Marisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marisa krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Marisa is nu in balbezit. Mangeshkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marisa onderschept slim de pass. Marisa geeft een hoge lob. Srivaths kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yeluri geeft een lange en hoge pass. Sriram heeft problemen om de bal te vangen. Kommana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kommana haalt uit met een fantastische trap. Sriram probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Renuka met een snelle inworp. Khanolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanolkar passt de bal met de wreef. Kommana rent richting de bal. Kommana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaizen FC - rcb14 2:0

66e minuut.
Manoranjan rent richting de bal. Yeluri verovert de bal door een tackle van achteren. Yeluri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trusha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trusha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaizen FC - rcb14 3:0

79e minuut.
Srivaths probeert de bal aan de voet te houden. Manoranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoranjan passt de bal in één keer door. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Srivaths draait met de bal, schiet en ... Durjaya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durjaya speelt de bal door. Khanolkar kopt de bal weg. Kommana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kommana haalt uit met een fantastische trap. Lecamwasam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaizen FC 42%, rcb14 58%.
Kaizen FC - rcb14 3:0