Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algaria FC Kaizen FC
442 Balanced Tactiek 433
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Khanolkar de bal. Ramamuthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelkanth verovert de bal door een tackle van achteren. Sunther bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunther schiet op doel. Durjaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mangeshkar rent richting de bal. Mangeshkar geeft de bal voor. Trusha kopt de bal weg. Battacharjee rent richting de bal. Battacharjee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vish kan de bal niet met de borst controleren. Yeluri rent richting de bal. Yeluri geeft een lange en hoge pass. Khanolkar is nu in balbezit. Khanolkar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - Kaizen FC 0:1

23e minuut.
Daar is Neelkanth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramamuthe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neelkanth. Neelkanth krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Trusha probeert naar een medespeler te passen. Yeluri geeft een hoge lob. Battacharjee kopt de bal weg. Khanolkar rent richting de bal. Khanolkar draait met de bal, schiet en ... Korzyniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goswami heeft problemen om de bal te vangen. Ramamuthe is nu in balbezit. Met opzet legt Goswami zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Goswami moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Goswami schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Khanolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Digamber is nu in balbezit. Digamber geeft een hoge lob. Yeluri rent richting de bal. Yeluri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mangeshkar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherukuri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sunther bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunther draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Neelkanth geeft een lange en hoge pass. Sunther bereikt de bal nog maar net als eerste. Raghavendra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raghavendra krijgt een gele kaart. Sunther raakt geblesseerd tijdens het duel. Sunther zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Durjaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doeltrap. Subhangi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 45%, Kaizen FC 55%.
Algaria FC - Kaizen FC 0:1

59e minuut.
Cherukuri met een snelle inworp. Klungelig pakt Lolaksi de bal. Lolaksi met een sublieme pass. Neelkanth is nu in balbezit. Neelkanth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Trusha de bal. Trusha passt de bal in één keer door. Battacharjee bereikt de bal nog maar net als eerste. Battacharjee draait met de bal, schiet en ... Korzyniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Varati speelt de bal door. Neelkanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelkanth speelt de bal door. Sunther probeert de bal met de borst te controleren. Sunther schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algaria FC - Kaizen FC 1:1

84e minuut.
Inworp. Rachna komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Trusha rent richting de bal. Vish verovert de bal door een tackle van achteren. Vish probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cherukuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherukuri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 34%, Kaizen FC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algaria FC - Kaizen FC 1:1