Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rcb14 Kozhikode FC
Normal Tactiek 424
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Prudvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prajna met een sublieme pass. Taranjithsingh bereikt de bal nog maar net als eerste. Taranjithsingh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rcb14 - Kozhikode FC 0:1

31e minuut.
Rujul probeert naar een medespeler te passen. Srivaths rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sumila. Sumila krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcb14 38%, Kozhikode FC 62%.
rcb14 - Kozhikode FC 0:1

51e minuut.
Moorthy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Manoranjan de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vavveti. Vavveti krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Visweswaramurthy met een snelle inworp. Girilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Girilal geeft een lange en hoge pass. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Srivaths haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Sujeet geeft een hoge lob. Inworp. Reema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ujjaval is nu in balbezit. Ujjaval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vavveti passt de bal zonder na te denken. Prajna is nu in balbezit. Moorthy verovert de bal door een tackle van achteren. Prajna onderschept slim de pass. Prajna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Rujul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujul passt de bal in één keer door. Srivaths bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujjaval is nu in balbezit. Ujjaval schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Vavveti rent richting de bal. Vavveti speelt de bal door. Daar is Moorthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prudvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudvi passt de bal met de wreef. Lecamwasam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcb14 45%, Kozhikode FC 55%.
rcb14 - Kozhikode FC 0:1