Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Ballers GURU FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Vineeta met een harde bal richting middenveld. Vittal heeft problemen om de bal te vangen. Nita rent richting de bal. Vidi verovert de bal door een tackle van achteren. Vidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Virinchi is nu in balbezit. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal met een sublieme pass. Bhuvan is nu in balbezit. Bhuvan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Ballers - GURU FC 0:1

28e minuut.
Deivan geeft een lange en hoge pass. Vineeta speelt de bal door. Shally bereikt de bal nog maar net als eerste. Deivan verovert de bal door een tackle van achteren. Deivan passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nara met een sublieme pass. Haryadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haryadi passt de bal zonder na te denken. Vishva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Praveenkumar is nu in balbezit. Nita is nu in balbezit. Praveenkumar onderschept slim de pass. Vidi is nu in balbezit. Vidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vidi haalt uit met een fantastische trap. Jaffrey kopt de bal weg. Nita bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidi rent richting de bal. Vidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Srijata met een harde bal richting middenveld. Virinchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vidi de bal. Vidi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Ballers 53%, GURU FC 47%.
Crazy Ballers - GURU FC 0:1

52e minuut.
Shally met een snelle inworp. Bhuvan is nu in balbezit. Bhuvan passt de bal met de wreef. Deivan rent richting de bal. Deivan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Ballers 62%, GURU FC 38%.
Crazy Ballers - GURU FC 0:1