Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kozhikode Jods fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Koganti de bal. Mahendra verovert de bal door een tackle van achteren. Mahendra passt de bal met de wreef. Prabodhan rent richting de bal. Prabodhan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sandeep onderschept slim de pass. Manoranjan onderschept slim de pass. Manoranjan probeert naar een medespeler te passen. Koganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Koganti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kozhikode - Jods fc 0:1

26e minuut.
Inworp. Parvin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harish is nu in balbezit. Kumar onderschept slim de pass. Kumar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kozhikode - Jods fc 1:1

32e minuut.
Persaud passt de bal in één keer door. Vijay rent richting de bal. Manoranjan met een sublieme pass. Kumar is nu in balbezit. Kumar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Shubhashish met een harde bal richting middenveld. Palomi is nu in balbezit. Palomi passt de bal in één keer door. Koganti is nu in balbezit. Koganti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozhikode - Jods fc 1:2

38e minuut.
Kumar rent richting de bal. Prabodhan rent richting de bal. Sadhwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabodhan onderschept slim de pass. Prabodhan haalt uit met een fantastische trap. Shubhashish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Persaud passt de bal in één keer door. Prasoon is nu in balbezit. Koganti rent richting de bal. Koganti schiet op doel. Sruthi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozhikode - Jods fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozhikode 53%, Jods fc 47%.
Kozhikode - Jods fc 1:3

51e minuut.
Persaud is nu in balbezit. Sandeep rent richting de bal. Persaud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Persaud krijgt een gele kaart. Sandeep raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandeep zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sadhwani heeft problemen om de bal te vangen. Prabodhan is nu in balbezit. Prabodhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Harish passt de bal in één keer door. Chennapragada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parvin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parvin krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Persaud rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandeep. Sandeep krijgt een gele kaart. Persaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nelagadde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koganti is nu in balbezit. Koganti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shubhashish trapt de bal weg. Palomi kopt de bal weg. Kumar rent richting de bal. Kumar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Palomi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yashovarman komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nelagadde probeert naar een medespeler te passen. Persaud rent richting de bal. Persaud passt de bal met de wreef. Chandna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandna geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozhikode - Jods fc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozhikode 55%, Jods fc 45%.
Kozhikode - Jods fc 1:4