Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xyrus FC SC EAST BENGAL
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Sulalit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiladitya rent richting de bal. Sulalit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shiladitya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramila met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Prachi verovert de bal door een tackle van achteren. Prachi met een sublieme pass. Ravuri probeert naar een medespeler te passen. Shiladitya is nu in balbezit. Shiladitya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Lokprakash trapt de bal weg van het doel. Ramila bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tushar zijn tegenspeler op de grond. Tushar krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Cheenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheenu geeft een lange en hoge pass. Sulalit kopt de bal weg. Urjavaha rent richting de bal. Urjavaha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ramiah geeft een lange en hoge pass. Ramila rent richting de bal. Ramila met een sublieme pass. Velusamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Velusamy schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Kitu is nu in balbezit. Kitu passt de bal in één keer door. Velusamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Velusamy schiet op doel. Chandrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xyrus FC - SC EAST BENGAL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xyrus FC 65%, SC EAST BENGAL 35%.
Xyrus FC - SC EAST BENGAL 0:1

58e minuut.
Ravuri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chirimar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ramiah geeft een hoge lob. Koushika bereikt de bal nog maar net als eerste. Koushika passt de bal zonder na te denken. Tushar probeert de bal aan de voet te houden. Tushar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cheenu kopt de bal weg. Daar is Tushar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulalit is nu in balbezit. Shiladitya is nu in balbezit. Shiladitya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xyrus FC 49%, SC EAST BENGAL 51%.
Xyrus FC - SC EAST BENGAL 0:1