Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Netanya warriors MC.8yellow
100 Tactiek 442vנוער
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
65.7 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


12e minuut.
Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal zonder na te denken. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel haalt uit met een fantastische trap. Verboven probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Heretík bereikt de bal nog maar net als eerste. Heretík passt de bal in één keer door. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache haalt uit met een fantastische trap. Shayzinger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - MC.8yellow 0:1

19e minuut.
Salama passt de bal zonder na te denken. Menachem met een sublieme pass. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Hutchinson rent richting de bal. Hutchinson geeft de bal voor. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - MC.8yellow 0:2

45e minuut.
Tikva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 45%, MC.8yellow 55%.
Netanya warriors - MC.8yellow 0:2

49e minuut.
Salama is nu in balbezit. Lód begaat een overtreding. Salama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shoshan met een snel genomen vrije trap. Arel krijgt zijn hoofd ertegen. Verboven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Salama heeft problemen om de bal te vangen. Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salama krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Salama verovert de bal door een tackle van achteren. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Shoshan speelt de bal door. Arel rent richting de bal. Arel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Delporte geeft een lange en hoge pass. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft een hoge lob. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Delporte is nu in balbezit. Arel rent richting de bal. Lód schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lód is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Salama passt de bal met de wreef. Delporte is nu in balbezit. Arel onderschept slim de pass. Arel draait met de bal, schiet en ... Verboven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - MC.8yellow 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 39%, MC.8yellow 61%.
Netanya warriors - MC.8yellow 1:2