Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:18
  • Competitiewedstrijd: Ligat Ha`al
  • Stadion: FCBJ Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
FCBJ simon strikers
442 Tactiek 451new
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Rapio geeft de bal voor. Linetty is nu in balbezit. Linetty speelt de bal door. Enache is nu in balbezit. Enache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Leblond kopt de bal weg. Rapio rent richting de bal. Rapio heeft problemen om de bal te vangen. Rapio geeft een hoge lob. Linetty maakt een snoekduik en kopt de bal. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leblond heeft problemen om de bal te vangen. Enache is nu in balbezit. Enache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:1

12e minuut.
Rapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapio geeft de bal voor. Bicento is nu in balbezit. Linetty onderschept slim de pass. Linetty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rapio is nu in balbezit. Rapio passt de bal zonder na te denken. Enache speelt de bal door. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:2

23e minuut.
Uviděl met een sublieme pass. Linetty is nu in balbezit. Linetty met een sublieme pass. Enache is nu in balbezit. Enache haalt uit met een fantastische trap. Granda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Enache speelt de bal door. Uviděl met een sublieme pass. Linetty rent richting de bal. Linetty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Halika de bal onder controle te krijgen. Enache rent richting de bal. Enache passt de bal met de wreef. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ... Granda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Linetty heeft problemen om de bal te vangen. Bicento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Linetty is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enache neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:3

30e minuut.
Inworp. Portillo met een snelle inworp. Galluccio rent richting de bal. Galluccio geeft een hoge lob. Pielesiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Golubics geeft een lange en hoge pass. Linetty is nu in balbezit. Bicento is nu in balbezit. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty schiet op doel. Granda bokst de bal weg. Paal! Halika bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Enache speelt de bal door. Rapio rent richting de bal. Rapio probeert naar een medespeler te passen. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ishtoyan heeft problemen om de bal te vangen. Golubics is nu in balbezit. Enache probeert naar een medespeler te passen. Linetty rent richting de bal. Linetty schiet op doel. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:4

38e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache passt de bal met de wreef. Leblond bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty onderschept slim de pass. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:5

39e minuut.
Rapio probeert naar een medespeler te passen. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft een lange en hoge pass. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Galluccio speelt de bal door. Rapio geeft de bal voor. Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Linetty heeft problemen om de bal te vangen. Linetty schiet op doel. Granda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 72%, simon strikers 28%.
FCBJ - simon strikers 0:5

53e minuut.
Halika is nu in balbezit. Enache onderschept slim de pass. Enache speelt de bal door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel. Granda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Granda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:6

57e minuut.
Golubics onderschept slim de pass. Golubics geeft een hoge lob. Leblond heeft problemen om de bal te vangen. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel. Granda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Enache geeft een hoge lob. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicento rent richting de bal. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:7

62e minuut.
Golubics verovert de bal door een tackle van achteren. Golubics met een sublieme pass. Rapio speelt de bal door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Uviděl speelt de bal door. Linetty rent richting de bal. Leblond probeert naar een medespeler te passen. Enache is nu in balbezit. Enache draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Golubics rent richting de bal. Golubics passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abramowski de bal. Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hejdušek trapt de bal weg. Enache kopt de bal weg. Uviděl speelt de bal door. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Halika is nu in balbezit. Uviděl verovert de bal door een tackle van achteren. Uviděl passt de bal zonder na te denken. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:8

75e minuut.
Rapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Linetty de bal. Linetty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:9

81e minuut.
Rapio geeft een lange en hoge pass. Linetty probeert de bal met de borst te controleren. Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty schiet op doel. Granda bokst de bal weg.

84e minuut.
Rapio is nu in balbezit. Rapio geeft een lange en hoge pass. Ourdouillie is nu in balbezit. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty schiet op doel. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:10

86e minuut.
Golubics met een sublieme pass. Uviděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uviděl probeert naar een medespeler te passen. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Daar is Halika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordaliso rent richting de bal. Fiordaliso speelt de bal door. Enache rent richting de bal. Enache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Leblond de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Granda speelt de bal door. Del Giovane kan de bal niet met de borst controleren. Fiordaliso met een sublieme pass. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Granda niet meer kan verder spelen. Smadga komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ganach passt de bal in één keer door. Enache speelt de bal door. Linetty is nu in balbezit. Linetty schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCBJ - simon strikers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBJ 63%, simon strikers 37%.
FCBJ - simon strikers 0:11