Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ronigili Hapoel Orekhovo-Zuevo
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 19.4
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal passt de bal met de wreef. Maya rent richting de bal. Maya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ronigili - Hapoel Orekhovo-Zuevo 1:0

6e minuut.
Tega is nu in balbezit. Šámal onderschept slim de pass. Šámal speelt de bal door. Maya is nu in balbezit. Maya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Costellano speelt de bal door. Wieruchowski met een sublieme pass. Maya rent richting de bal. Maya draait met de bal, schiet en ... Barochian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal passt de bal zonder na te denken. Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Maya is nu in balbezit. Maya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ronigili - Hapoel Orekhovo-Zuevo 2:0

20e minuut.
Hodida geeft een lange en hoge pass. Kreis kopt de bal weg. Klungelig pakt Tega de bal. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stadheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadheim passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gandarilla de bal onder controle te krijgen. Kałuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuska geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Tega is nu in balbezit. Šámal onderschept slim de pass. Tega is nu in balbezit. Šámal verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ronigili - Hapoel Orekhovo-Zuevo 3:0

30e minuut.
Gandarilla passt de bal met de wreef. Šámal is nu in balbezit. Shitrit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šámal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šámal kan niet meer verder spelen. Tal komt het veld opgelopen. Maya zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ronigili - Hapoel Orekhovo-Zuevo 4:0

40e minuut.
Tal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tal passt de bal zonder na te denken. Azarya rent richting de bal. Maya verovert de bal door een tackle van achteren. Maya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Shwarzman geeft een lange en hoge pass. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szántó. Szántó krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski geeft een lange en hoge pass. Maya is nu in balbezit. Maya schiet op doel. Barochian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ronigili - Hapoel Orekhovo-Zuevo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronigili 26%, Hapoel Orekhovo-Zuevo 74%.
ronigili - Hapoel Orekhovo-Zuevo 5:0

69e minuut.
Gandarilla speelt de bal door. Tal is nu in balbezit. Tal passt de bal in één keer door. Maya rent richting de bal. Maya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Luz probeert naar een medespeler te passen. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski speelt de bal door. Maya is nu in balbezit. Maya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ronigili 21%, Hapoel Orekhovo-Zuevo 79%.
ronigili - Hapoel Orekhovo-Zuevo 5:0