Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mo`adon Sport Tzabar Shimshon Ra`anana
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Deree speelt de bal door. Goldshtain rent richting de bal. Moshkovitz onderschept slim de pass. Deree onderschept slim de pass. Deree haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Noy is nu in balbezit. Inworp. Noy met een snelle inworp. Klungelig pakt Deree de bal. Deree geeft de bal voor. Haroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rot rent richting de bal. Hanuka is nu in balbezit. Hanuka probeert naar een medespeler te passen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Noy met een snelle inworp. Deree rent richting de bal. Deree geeft een lange en hoge pass. Zan kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Tzabar 51%, Shimshon Ra`anana 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mo`adon Sport Tzabar - Shimshon Ra`anana 0:0

53e minuut.
Soloman geeft een hoge lob. Tal probeert de bal aan de voet te houden. Yeini is nu in balbezit. Yeini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hess de bal onder controle te krijgen. Maya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mo`adon Sport Tzabar - Shimshon Ra`anana 0:1

58e minuut.
Hanuka rent richting de bal. Deree is nu in balbezit. Deree speelt de bal door. Goldshtain is nu in balbezit. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haroni met een sublieme pass. Rot kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moshkovitz de bal onder controle te krijgen. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mo`adon Sport Tzabar - Shimshon Ra`anana 1:1

66e minuut.
Veksler met een sublieme pass. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman met een sublieme pass. Daar is Torjman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torjman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bar Oz passt de bal zonder na te denken. Veksler bereikt de bal nog maar net als eerste. Veksler passt de bal in één keer door. Soloman is nu in balbezit. Soloman schiet op doel. Maya bokst de bal weg.

82e minuut.
Hanuka passt de bal zonder na te denken. Torjman rent richting de bal. Zano geeft de bal voor. Goldshtain bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldshtain draait met de bal, schiet en ... Haroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Haroni niet meer kan verder spelen. Solomon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mo`adon Sport Tzabar 47%, Shimshon Ra`anana 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mo`adon Sport Tzabar - Shimshon Ra`anana 1:1