Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 18:19
  • Competitiewedstrijd: Liga Artzit.03
  • Stadion: RaFuL Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3054
RaFuL Ha`coach Natanya
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Goldring verovert de bal door een tackle van achteren. Yemin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemin probeert naar een medespeler te passen. Nahmias is nu in balbezit. Nahmias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luz neemt de hoekschop. Daar is Melamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inbrum is nu in balbezit. Inbrum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Ha`coach Natanya 1:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nave met een snelle inworp. Elimelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elimelech draait met de bal, schiet en ... Sa`adon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Ha`coach Natanya 2:0

35e minuut.
Kofman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luz met de inworp. Elimelech rent richting de bal. Elimelech geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaFuL 47%, Ha`coach Natanya 53%.
RaFuL - Ha`coach Natanya 2:0

50e minuut.
Daar is Yemin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemin geeft de bal voor. Nahmias rent richting de bal. Nahmias schiet op doel. Krisspin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Ha`coach Natanya 2:1

56e minuut.
Nahmias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elhadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldring rent richting de bal. Nahmias verovert de bal door een tackle van achteren. Nahmias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajaj geeft de bal voor. Kenda kopt de bal weg. Elimelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elimelech haalt uit met een fantastische trap. Sa`adon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RaFuL - Ha`coach Natanya 3:1

64e minuut.
Nahmias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tzafrir komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Yemin met een snelle inworp. Vaaknin bereikt de bal nog maar net als eerste. Elimelech onderschept slim de pass. Elimelech geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaFuL 40%, Ha`coach Natanya 60%.
RaFuL - Ha`coach Natanya 3:1