Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spαя†αиS F.C. WilstermannF.C.
цонфиденце Tactiek G541
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Barahona kopt de bal weg. Mabilog is nu in balbezit. Shoou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog schiet op doel. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - WilstermannF.C. 1:0

17e minuut.
Shoou bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou met een sublieme pass. Chilo geeft de bal voor. Claros geeft een hoge lob. Mabilog krijgt zijn hoofd ertegen. Jáuregui bokst de bal weg.

19e minuut.
Chilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Claros probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Redondo de bal. Shoou is nu in balbezit. Shoou draait met de bal, schiet en ... Jáuregui bokst de bal weg.

21e minuut.
Narynbaev passt de bal met de wreef. Shoou is nu in balbezit. Shoou passt de bal in één keer door. Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Narynbaev de bal. Narynbaev met een sublieme pass. Mabilog rent richting de bal. Mabilog draait met de bal, schiet en ... Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - WilstermannF.C. 2:0

34e minuut.
Sulayman passt de bal zonder na te denken. Claros is nu in balbezit. Claros geeft een lange en hoge pass. Shoou is nu in balbezit. Shoou schiet op doel. Jáuregui bokst de bal weg. Mabilog rent richting de bal. Mabilog schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Alaca geeft de bal voor. Narynbaev rent richting de bal. Narynbaev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shoou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shoou schiet op doel. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Claros neemt de hoekschop. Mabilog krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - WilstermannF.C. 3:0

41e minuut.
Claros geeft de bal voor. Narynbaev kopt de bal weg. Mabilog rent richting de bal. Mabilog passt de bal zonder na te denken. Shoou geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Merlo geeft de bal voor. Narynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Narynbaev speelt de bal door. Mabilog rent richting de bal. Mabilog draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Merlo de bal. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - WilstermannF.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 22%, WilstermannF.C. 78%.
Spαя†αиS F.C. - WilstermannF.C. 4:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narynbaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han-Kon rent richting de bal. Han-Kon geeft de bal voor. Barahona krijgt zijn hoofd ertegen. Jáuregui bokst de bal weg.

66e minuut.
Narynbaev rent richting de bal. Narynbaev geeft de bal voor. Shoou kopt de bal weg. Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Chilo geeft een hoge lob. Ureña rent richting de bal. Narynbaev maakt een afschuwelijke overtreding. Narynbaev krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Unzueta kopt de bal weg. Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Claros probeert naar een medespeler te passen. Barahona rent richting de bal. Barahona geeft een lange en hoge pass. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Claros passt de bal met de wreef. Barahona is nu in balbezit. Merlo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merlo krijgt een gele kaart. Barahona raakt geblesseerd tijdens het duel. Barahona legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Calatayud is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Han-Kon. Calatayud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calatayud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sulayman heeft problemen om de bal te vangen. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña draait met de bal, schiet en ... Temesvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spαя†αиS F.C. - WilstermannF.C. 4:1

87e minuut.
Narynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Narynbaev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Calatayud de bal onder controle te krijgen. Shoou rent richting de bal. Shoou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spαя†αиS F.C. 29%, WilstermannF.C. 71%.
Spαя†αиS F.C. - WilstermannF.C. 4:1