Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolívar SKOKA FC
1 Tactiek 4-3-2-1
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Trippier met de inworp. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Katar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Katar kan niet meer verder spelen. Lizama komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Montero geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Villavicencio stond buitenspel. Mikrus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Peñafiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - SKOKA FC 0:1

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Herrera stond buitenspel. Abendroth neemt vlug de vrije trap. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Peñafiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Cabrales passt de bal zonder na te denken. Lacasa is nu in balbezit. Uribe rent richting de bal. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa schiet op doel. Peñafiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe verovert de bal door een tackle van achteren. Uribe passt de bal met de wreef. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lizama is nu in balbezit. Lizama draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - SKOKA FC 0:2

36e minuut.
Leaños is nu in balbezit. Leaños geeft een hoge lob. Dueñas kopt de bal weg. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - SKOKA FC 0:3

45e minuut.
Durán is nu in balbezit. Durán geeft een hoge lob. Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap. Peñafiel bokst de bal weg. Lacasa is nu in balbezit. Lacasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - SKOKA FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 61%, SKOKA FC 39%.
Bolívar - SKOKA FC 0:4

60e minuut.
Trippier kopt de bal weg. Daar is Zanát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacasa schiet op doel. Peñafiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Dueñas de bal onder controle te krijgen. Zanát is nu in balbezit. Montero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montero krijgt een gele kaart. Zanát is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clavijo komt bij de bal en schiet. Leaños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanát rent richting de bal. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolívar - SKOKA FC 0:5

67e minuut.
Montero speelt de bal door. Bellido is nu in balbezit. Dueñas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dueñas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dueñas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Flores rent richting de bal. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizama passt de bal zonder na te denken. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ... Peñafiel bokst de bal weg.

83e minuut.
Borsari rent richting de bal. Borsari speelt de bal door. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Abendroth probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolívar 61%, SKOKA FC 39%.
Bolívar - SKOKA FC 0:5