Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ubers Caicosos FC
352 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 22.1
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Arano is nu in balbezit. Urenda onderschept slim de pass. Urenda passt de bal met de wreef. Véliz rent richting de bal. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda is nu in balbezit. Urenda passt de bal met de wreef. Véliz is nu in balbezit. Véliz draait met de bal, schiet en ... Maese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Carrera rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft een hoge lob. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Urriolagoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urriolagoitia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urenda met een snel genomen vrije trap. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ubers - Caicosos FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ubers 56%, Caicosos FC 44%.
FC Ubers - Caicosos FC 0:1

47e minuut.
Inclan passt de bal in één keer door. Daar is Guilarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilarte passt de bal zonder na te denken. Pantoja rent richting de bal. Pantoja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Rivas geeft de bal voor. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja probeert naar een medespeler te passen. Arano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Roig met een snelle inworp. Carrera speelt de bal door. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel. Maese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urenda onderschept slim de pass. Urenda met een sublieme pass. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Urriolagoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urriolagoitia geeft een hoge lob. Arano heeft problemen om de bal te vangen. Pantoja rent richting de bal. Pantoja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Subirana geeft een hoge lob. Inworp. Inclan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guilarte is nu in balbezit. Guilarte geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Rivas is nu in balbezit. Rivas geeft de bal voor. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ubers 45%, Caicosos FC 55%.
FC Ubers - Caicosos FC 0:1