Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nación Camba Rhaenyritos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero probeert naar een medespeler te passen. Schmidt rent richting de bal. Schmidt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nación Camba - Rhaenyritos 1:0

14e minuut.
Orellana onderschept slim de pass. Machicado is nu in balbezit. Machicado met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Schmidt onderschept slim de pass. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Mieres is nu in balbezit. Mieres haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nación Camba - Rhaenyritos 2:0

27e minuut.
Bohorquez onderschept slim de pass. Bohorquez geeft een lange en hoge pass. Sillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieres rent richting de bal. Mieres draait met de bal, schiet en ... Siripaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nación Camba - Rhaenyritos 3:0

31e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Mieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieres passt de bal met de wreef. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rios met een sublieme pass. Rivera kopt de bal weg. Castro probeert de bal aan de voet te houden. Machicado rent richting de bal. Machicado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nación Camba 30%, Rhaenyritos 70%.
Nación Camba - Rhaenyritos 3:0

46e minuut.
Machicado is nu in balbezit. Machicado geeft een lange en hoge pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nación Camba - Rhaenyritos 3:1

83e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Castro speelt de bal door. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zardan is nu in balbezit. Zardan geeft een lange en hoge pass. Daar is Lijerón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nación Camba 38%, Rhaenyritos 62%.
Nación Camba - Rhaenyritos 3:1