Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aviadores Rhaenyritos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Muguertegui passt de bal zonder na te denken. Orellana is nu in balbezit. Iriarte onderschept slim de pass. Baldelomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldelomar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Rhaenyritos 1:0

17e minuut.
Zardan geeft de bal voor. Aramayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Machicado is nu in balbezit. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar speelt de bal door. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Siripaka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Cardozo de bal onder controle te krijgen. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aviadores - Rhaenyritos 1:1

41e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Machicado is nu in balbezit. Machicado passt de bal met de wreef. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Orellana rent richting de bal. Orellana speelt de bal door. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Rhaenyritos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 63%, Rhaenyritos 37%.
FC Aviadores - Rhaenyritos 1:2

63e minuut.
Baldelomar rent richting de bal. Iriarte rent richting de bal. Baldelomar is nu in balbezit. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Siripaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo rent richting de bal. Iriarte onderschept slim de pass. Baldelomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldelomar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aviadores - Rhaenyritos 2:2

68e minuut.
Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alí bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado rent richting de bal. Machicado draait met de bal, schiet en ... Rosas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bolívar geeft een hoge lob. Alpire probeert naar een medespeler te passen. Ojopi probeert de bal aan de voet te houden. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Rhaenyritos 3:2

81e minuut.
Machicado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machicado geeft een lange en hoge pass. Cardozo rent richting de bal. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima geeft een lange en hoge pass. Paal! Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... Rosas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aviadores - Rhaenyritos 3:3

89e minuut.
Lima probeert naar een medespeler te passen. Cabrera rent richting de bal. Machicado heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aviadores - Rhaenyritos 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aviadores 60%, Rhaenyritos 40%.
FC Aviadores - Rhaenyritos 3:4