Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platina FC`` Dragunoft F.C.
442 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 21
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Prelić de bal. Valdez onderschept slim de pass. Zerbi speelt de bal door. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Siñani met een sublieme pass. Rutkowski rent richting de bal. Met opzet legt Urquiza zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Urquiza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Prelić verovert de bal door een tackle van achteren. Prelić passt de bal met de wreef. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski draait met de bal, schiet en ... Topolansky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC`` - Dragunoft F.C. 1:0

29e minuut.
Aspiazu passt de bal in één keer door. Igloński rent richting de bal. Igloński met een sublieme pass. Prelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vallejos onderschept slim de pass. Igloński verovert de bal door een tackle van achteren. Igloński speelt de bal door. Prelić rent richting de bal. Prelić draait met de bal, schiet en ... Topolansky bokst de bal weg.

41e minuut.
Falcón is nu in balbezit. Zerbi is nu in balbezit. Zerbi probeert naar een medespeler te passen. Prelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC`` 41%, Dragunoft F.C. 59%.
Platina FC`` - Dragunoft F.C. 1:0

46e minuut.
Gielens komt het veld opgelopen. Lavandera komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Zerbi is nu in balbezit. Igloński met een sublieme pass. Prelić is nu in balbezit. Prelić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Igloński kopt de bal weg. Zerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbi passt de bal in één keer door. Prelić is nu in balbezit. Prelić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Lima is nu in balbezit. Igloński is nu in balbezit. Lima onderschept slim de pass. Lima geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Prelić speelt de bal door. Loayza rent richting de bal. Gielens verovert de bal door een tackle van achteren. Gielens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC`` - Dragunoft F.C. 2:0

85e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft de bal voor. Falcón probeert de bal aan de voet te houden. Prelić is nu in balbezit. Prelić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Platina FC`` - Dragunoft F.C. 3:0

87e minuut.
Córdoba speelt de bal door. Lima rent richting de bal. Quintana is nu in balbezit. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima haalt uit met een fantastische trap. Lavandera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platina FC`` 46%, Dragunoft F.C. 54%.
Platina FC`` - Dragunoft F.C. 3:0