Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adabys FC Alianza Cruceño
Defend Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Löhner rent richting de bal. Zárate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárate krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Löhner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robledo. Löhner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conde met een snel genomen vrije trap. Maute Saravia rent richting de bal. Maute Saravia haalt uit met een fantastische trap. Ayma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Doeltrap. Coronel trapt de bal weg van het doel. Salces kopt de bal weg. Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Robledo passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adabys FC 45%, Alianza Cruceño 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adabys FC - Alianza Cruceño 0:0

49e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Salces rent richting de bal. Salces haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Salces onderschept slim de pass. Salces speelt de bal door. Oliveira controleert de bal met de borst. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oliveira is nu in balbezit. Löhner bereikt de bal nog maar net als eerste. Löhner passt de bal zonder na te denken. Maute Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Carolini de bal. Carolini passt de bal in één keer door. Abularach probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... Godoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adabys FC 61%, Alianza Cruceño 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adabys FC - Alianza Cruceño 0:0