Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academia FC 19Tecu99
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Barra kopt de bal weg. Klungelig pakt Barba de bal. Babastro is nu in balbezit. Barba verovert de bal door een tackle van achteren. Barba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 54%, 19Tecu99 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Academia FC - 19Tecu99 0:0

51e minuut.
Parabá onderschept slim de pass. Parabá geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabrerizo de bal. Barba is nu in balbezit. Barba draait met de bal, schiet en ... Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Babastro rent richting de bal. Babastro speelt de bal door. Amelunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelunge schiet op doel. Montero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academia FC - 19Tecu99 1:0

58e minuut.
Dominguez met een sublieme pass. Cervantes probeert naar een medespeler te passen. Cabrerizo heeft problemen om de bal te vangen. Barba is nu in balbezit. Barba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Babastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yugar verovert de bal door een tackle van achteren. Yugar probeert naar een medespeler te passen. Barba is nu in balbezit. Barba draait met de bal, schiet en ... Urey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes rent richting de bal. Cervantes passt de bal met de wreef. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba haalt uit met een fantastische trap. Urey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada met een sublieme pass. Amelunge is nu in balbezit. Amelunge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquidi probeert naar een medespeler te passen. Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academia FC 62%, 19Tecu99 38%.
Academia FC - 19Tecu99 1:0