Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Aquiles FC Adabys FC
Normal Tactiek Defend
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Conde rent richting de bal. Jurado onderschept slim de pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado onderschept slim de pass. Jurado geeft de bal voor. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Antelo is nu in balbezit. Henry onderschept slim de pass. Henry passt de bal met de wreef. Maute Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saldaña bokst de bal weg.

16e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Gatti kopt de bal weg. Klungelig pakt Antelo de bal. Maute Saravia is nu in balbezit. Maute Saravia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gatti de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Antelo geeft een lange en hoge pass. Albornos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Löhner zijn tegenspeler op de grond. Löhner krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Carolini met een sublieme pass. Vaca Díez rent richting de bal. Vaca Díez passt de bal met de wreef. Maute Saravia heeft problemen om de bal te vangen. Maute Saravia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Antelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antelo geeft de bal voor. Oliveira probeert de bal aan de voet te houden. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Aquiles FC - Adabys FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Aquiles FC 37%, Adabys FC 63%.
Atlético Aquiles FC - Adabys FC 1:0

81e minuut.
Antelo passt de bal zonder na te denken. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henry. Henry krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliveira geeft een lange en hoge pass. Nürmberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maute Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute Saravia draait met de bal, schiet en ... Saldaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Falero verovert de bal door een tackle van achteren. Henry rent richting de bal. Antequera bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry rent richting de bal. Henry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Aquiles FC 49%, Adabys FC 51%.
Atlético Aquiles FC - Adabys FC 1:0