Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real pumas Club Atlético Irregulares
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Pirez rent richting de bal. Bordaberry verovert de bal door een tackle van achteren. Rioja rent richting de bal. Bordaberry onderschept slim de pass. Bordaberry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Añez trapt de bal weg. Barrancos rent richting de bal. Met opzet legt Sorocori zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sorocori moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sorocori schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Bilbao La Vieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao La Vieja geeft een lange en hoge pass. Falero rent richting de bal. Falero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Barrancos passt de bal met de wreef. Rioja rent richting de bal. Rioja speelt de bal door. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pirez trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Machicado de bal. Castellón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castellón krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een hoge lob. Daar is Mujica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real pumas 36%, Club Atlético Irregulares 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real pumas - Club Atlético Irregulares 0:0

49e minuut.
Choquere speelt de bal door. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Inca zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Inca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Falero raakt geblesseerd tijdens het duel. Choquere wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Burela rent richting de bal. Choquere is nu in balbezit. Choquere passt de bal in één keer door. Falero bereikt de bal nog maar net als eerste. Falero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
real pumas - Club Atlético Irregulares 0:1

78e minuut.
Rioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioja met een sublieme pass. Daar is Choquere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choquere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real pumas - Club Atlético Irregulares 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real pumas 36%, Club Atlético Irregulares 64%.
real pumas - Club Atlético Irregulares 0:2