Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playa Montero Real montero
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Mercado onderschept slim de pass. Mercado geeft de bal voor. Limachi rent richting de bal. Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Gisbert de bal. Heredia verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia passt de bal in één keer door. Gisbert is nu in balbezit. Gisbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - Real montero 0:1

23e minuut.
Chura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
González met een snelle inworp. Klungelig pakt Mercado de bal. Cortes begaat een overtreding. Cortes krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ortega speelt de bal door. Gisbert is nu in balbezit. Gisbert passt de bal met de wreef. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Camhi rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Gisbert heeft problemen om de bal te vangen. Gisbert haalt uit met een fantastische trap. Penadés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gisbert met een snelle inworp. Camhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia onderschept slim de pass. Heredia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chura rent richting de bal. Gisbert verovert de bal door een tackle van achteren. Limachi is nu in balbezit. Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert draait met de bal, schiet en ... Penadés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 70%, Real montero 30%.
Playa Montero - Real montero 0:1

51e minuut.
Gisbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia met een sublieme pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. Penadés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Inworp. Adad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Penadés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - Real montero 0:2

53e minuut.
Carrera geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maldonado de bal onder controle te krijgen. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ortega passt de bal met de wreef. Chura rent richting de bal. Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - Real montero 0:3

73e minuut.
Calzadilla met de inworp. Camhi rent richting de bal. Camhi passt de bal in één keer door. Cortes is nu in balbezit. Cortes met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - Real montero 1:3

76e minuut.
Gisbert met een sublieme pass. Romano probeert naar een medespeler te passen. Carrera rent richting de bal. Cortes rent richting de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gisbert is nu in balbezit. Gisbert geeft een hoge lob. Mercado probeert de bal aan de voet te houden. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 53%, Real montero 47%.
Playa Montero - Real montero 1:3