Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes11 Playa Montero
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Camhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanero onderschept slim de pass. Manzanero passt de bal met de wreef. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Camhi speelt de bal door. Zubieta is nu in balbezit. Zubieta passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bánzer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calzadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes11 48%, Playa Montero 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reyes11 - Playa Montero 0:0

53e minuut.
Manzanero bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zubieta de bal. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Comay onderschept slim de pass. Comay passt de bal zonder na te denken. Gisbert is nu in balbezit. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Penadés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes11 - Playa Montero 1:0

62e minuut.
Manzanero geeft een lange en hoge pass. Chura bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Comay rent richting de bal. Comay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gisbert heeft problemen om de bal te vangen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een lange en hoge pass. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reyes11 - Playa Montero 1:1

82e minuut.
Limachi heeft problemen om de bal te vangen. Salazar rent richting de bal. Limachi maakt een afschuwelijke overtreding. Limachi krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzanero met een sublieme pass. Gisbert is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Camhi geeft een lange en hoge pass. Carrera rent richting de bal. Vedia rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes11 47%, Playa Montero 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reyes11 - Playa Montero 1:1