Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión Pieces Orientioscar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro speelt de bal door. Daar is Arano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada onderschept slim de pass. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales geeft een lange en hoge pass. Estremadoiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Irahola bereikt de bal nog maar net als eerste. Irahola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Galvis passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Arandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Arano geeft een hoge lob. Inworp. Valdivia met een snelle inworp. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap. Arandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Valdivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft een lange en hoge pass. Arandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Pieces 58%, Orientioscar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unión Pieces - Orientioscar 0:0

51e minuut.
Medeiros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medeiros geeft een lange en hoge pass. Aspiazu kopt de bal weg. Irahola bereikt de bal nog maar net als eerste. Irahola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Gonzales met een sublieme pass. Eid is nu in balbezit. Vaca Díez onderschept slim de pass. Vaca Díez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Castro kopt de bal weg. Medeiros is nu in balbezit. Eid geeft de bal voor. Klungelig pakt Aspiazu de bal. Aspiazu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Irahola controleert de bal met de borst. Aspiazu is nu in balbezit. Sotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu onderschept slim de pass. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión Pieces - Orientioscar 1:0

74e minuut.
Gonzales geeft de bal voor. Frutos is nu in balbezit. Sotelo rent richting de bal. Sotelo geeft de bal voor. Vaca Díez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales met een sublieme pass. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro draait met de bal, schiet en ... Arano probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Valdivia met de inworp. Galarza geeft een lange en hoge pass. Daar is Eid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca Díez rent richting de bal. Vaca Díez draait met de bal, schiet en ... Arandia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara geeft een lange en hoge pass. Castro is nu in balbezit. Galvis onderschept slim de pass. Galvis geeft een lange en hoge pass. Perales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión Pieces 56%, Orientioscar 44%.
Unión Pieces - Orientioscar 1:0