Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bloomimg Everton Fútbol Club
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen hopeless


11e minuut.
Abaroa rent richting de bal. Abaroa passt de bal zonder na te denken. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes schiet op doel. Rau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Everton Fútbol Club 0:1

19e minuut.
Inti geeft de bal voor. Orte kopt de bal weg. Klungelig pakt Ponce de León de bal. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga schiet op doel. Ramallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bloomimg 39%, Everton Fútbol Club 61%.
Bloomimg - Everton Fútbol Club 0:1

47e minuut.
Orte is nu in balbezit. Orte geeft een lange en hoge pass. Inti controleert de bal met de borst. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bloomimg - Everton Fútbol Club 1:1

52e minuut.
Acero onderschept slim de pass. Acero geeft een hoge lob. Inti kan de bal niet met de borst controleren. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes met een sublieme pass. Abaroa rent richting de bal. Stirling is nu in balbezit. Stirling haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Rivero de bal. Manggini rent richting de bal. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Pittaluga is nu in balbezit. Pittaluga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Calvimontes de bal onder controle te krijgen. Inti speelt de bal door. Rueda rent richting de bal. Rueda geeft een lange en hoge pass. Stirling maakt een snoekduik en kopt de bal. Teodovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stirling is nu in balbezit. Stirling draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bloomimg - Everton Fútbol Club 1:2

71e minuut.
Calvimontes onderschept slim de pass. Calvimontes passt de bal met de wreef. Alvarez is nu in balbezit. Stirling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stirling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bankovic onderschept slim de pass. Bankovic met een sublieme pass. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Inti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankovic met de inworp. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zardan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wendt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bloomimg 40%, Everton Fútbol Club 60%.
Bloomimg - Everton Fútbol Club 1:2