Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: División C.03
  • Stadion: Bajio Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2571
Bajio Club The Strongest
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cadima is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Hëw onderschept slim de pass. Olmos rent richting de bal. Olmos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fortún geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garza met een snelle inworp. Daher is nu in balbezit. Daher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Garza probeert naar een medespeler te passen. Arequipa is nu in balbezit. Barbery is nu in balbezit. Arequipa onderschept slim de pass. Arequipa draait met de bal, schiet en ... Ubilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Borja kopt de bal weg. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hëw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hëw krijgt een gele kaart. Peralta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peralta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Plaza schiet op doel. Ubilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hëw bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa onderschept slim de pass. Arequipa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta geeft een lange en hoge pass. Barbery rent richting de bal. Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa draait met de bal, schiet en ... Ubilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Arequipa is nu in balbezit. Hëw rent richting de bal. Arequipa onderschept slim de pass. Arequipa schiet op doel. Ubilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajio - Club The Strongest 1:0

42e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Garza verovert de bal door een tackle van achteren. Garza speelt de bal door. Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa haalt uit met een fantastische trap. Ubilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajio 49%, Club The Strongest 51%.
Bajio - Club The Strongest 1:0

49e minuut.
Botero heeft problemen om de bal te vangen. Barbery is nu in balbezit. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadima onderschept slim de pass. Cadima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero geeft de bal voor. Inworp. Vespa met de inworp. Cadima geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Botero met de inworp. Borja rent richting de bal. Barbery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Ubilla speelt de bal door. Olmos kopt de bal weg. Alzérreca rent richting de bal. Alzérreca draait met de bal, schiet en ... Uribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajio - Club The Strongest 1:1

83e minuut.
Hëw kopt de bal weg. Guillén rent richting de bal. Guillén geeft een hoge lob. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Pereyra de bal. Pereyra geeft een lange en hoge pass. Plaza kopt de bal weg. Arequipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arequipa haalt uit met een fantastische trap. Ubilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajio 58%, Club The Strongest 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajio - Club The Strongest 1:1