Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C BRANCOS Borussia Dortmund df
ZIDANE Tactiek b
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten excellent
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Marincea geeft de bal voor. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morillo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan begaat een overtreding. Morillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yánez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal. Liutinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rantama onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - Borussia Dortmund df 0:1

15e minuut.
Marincea geeft een hoge lob. García Pérez rent richting de bal. Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. García Pérez schiet op doel. Liutinskis bokst de bal weg.

21e minuut.
Rantama rent richting de bal. García Pérez onderschept slim de pass. García Pérez passt de bal zonder na te denken. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sojka rent richting de bal. Marincea maakt een afschuwelijke overtreding. Sojka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mircea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Topalov rent richting de bal. Topalov geeft de bal voor. Sojka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Morillo haalt uit met een fantastische trap. Stăvaru met een sublieme pass. Daar is Feljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sojka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strugarek met de inworp. Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft de bal voor. Morillo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - Borussia Dortmund df 0:2

44e minuut.
Marincea verovert de bal door een tackle van achteren. Marincea passt de bal met de wreef. Farfán rent richting de bal. Farfán geeft een lange en hoge pass. Morillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 55%, Borussia Dortmund df 45%.
F.C BRANCOS - Borussia Dortmund df 0:2

46e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Farfán passt de bal met de wreef. García Pérez met een sublieme pass. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. Liutinskis bokst de bal weg.

52e minuut.
Sojka probeert de bal aan de voet te houden. Konopecki is nu in balbezit. Gasol Gasolina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gasol Gasolina krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez is nu in balbezit. Yánez met een sublieme pass. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. Liutinskis bokst de bal weg.

71e minuut.
Farfán met de inworp. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina passt de bal in één keer door. Morillo rent richting de bal. Morillo schiet op doel. Liutinskis bokst de bal weg. García Pérez is nu in balbezit. García Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Inworp. Velicu met de inworp. Yánez rent richting de bal. Yánez geeft een hoge lob. Rantama kopt de bal weg. Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Rantama rent richting de bal. Rantama geeft een lange en hoge pass. Topalov rent richting de bal. Strugarek onderschept slim de pass. Strugarek geeft de bal voor. Liutinskis bokst de bal weg.

86e minuut.
Rantama passt de bal zonder na te denken. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal met de wreef. Morillo rent richting de bal. Morillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 61%, Borussia Dortmund df 39%.
F.C BRANCOS - Borussia Dortmund df 0:2