Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LixaR Borussia Dortmund df
5-2-1-1L-1 Tactiek b
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
58.1 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Met opzet legt Morillo zijn tegenspeler op de grond. Saldaña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saldaña met een snel genomen vrije trap. Cívica is nu in balbezit. Cívica geeft een lange en hoge pass. Benites springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yánez passt de bal zonder na te denken. Gasol Gasolina met een sublieme pass. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo draait met de bal, schiet en ... Bury maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Borussia Dortmund df 0:1

10e minuut.
Marynarz passt de bal in één keer door. Ulduz rent richting de bal. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Benites onderschept slim de pass. Benites schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LixaR - Borussia Dortmund df 1:1

13e minuut.
Vander Elst verovert de bal door een tackle van achteren. Vander Elst geeft een lange en hoge pass. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft de bal voor. Benites krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
García Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Vander Elst begaat een overtreding. García Pérez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gasol Gasolina met een snel genomen vrije trap. Morillo is nu in balbezit. Bucheli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morillo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ulduz is nu in balbezit. Ulduz passt de bal in één keer door. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica geeft een hoge lob. Benites springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 31%, Borussia Dortmund df 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LixaR - Borussia Dortmund df 1:1

47e minuut.
Velicu met een sublieme pass. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marynarz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina geeft een hoge lob. Farfán kopt de bal weg. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. Bury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Vander Elst passt de bal zonder na te denken. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz geeft een hoge lob. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LixaR - Borussia Dortmund df 2:1

72e minuut.
Ulduz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. D`hoker komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Marynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz passt de bal met de wreef. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een lange en hoge pass. Benites maakt een snoekduik en kopt de bal. Granda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LixaR 40%, Borussia Dortmund df 60%.
LixaR - Borussia Dortmund df 2:1