Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tojos S.C. Ñeque FC.
M3322LE Tactiek Capatt
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71.4 gemiddelde waardering 58.8
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
incredible Verdedigen formidable


6e minuut.
Casal kopt de bal weg. Měkkýš bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft de bal voor. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mendez rent richting de bal. Mendez geeft een lange en hoge pass. Daar is Aberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteil geeft een lange en hoge pass. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu schiet op doel. Fumaça bokst de bal weg.

21e minuut.
Rubinstein met een sublieme pass. Monteil is nu in balbezit. Monteil geeft de bal voor. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ortiz López kopt de bal weg. Piesiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Bogosavljević de bal. Mendez geeft een hoge lob. Vlaicu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tojos S.C. - Ñeque FC. 1:0

25e minuut.
Ðức Phong speelt de bal door. Rubinstein speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Monteil is nu in balbezit. Vlaicu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monteil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Fumaça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tojos S.C. - Ñeque FC. 2:0

28e minuut.
Inworp. Měkkýš met de inworp. Rubinstein heeft problemen om de bal te vangen. Rubinstein geeft de bal voor. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rubinstein heeft problemen om de bal te vangen. Rubinstein passt de bal zonder na te denken. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft de bal voor. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fumaça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Újváry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Újváry geeft de bal voor. Sacta heeft problemen om de bal te vangen. Sacta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vreman geeft de bal voor. Klungelig pakt Conk de bal. Vlaicu rent richting de bal. Monteil is nu in balbezit. Monteil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Monteil probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tojos S.C. 27%, Ñeque FC. 73%.
Tojos S.C. - Ñeque FC. 2:0

49e minuut.
Ðức Phong geeft de bal voor. Mendez is nu in balbezit. Újváry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Újváry krijgt een gele kaart. Mendez raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlaicu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Tojos S.C. - Ñeque FC. 3:0

52e minuut.
Braafheid rent richting de bal. Vreman geeft de bal voor. Rubinstein rent richting de bal. Rubinstein geeft een hoge lob. Vlaicu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sacta kopt de bal weg. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein passt de bal zonder na te denken. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Paal! Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Aberle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monteil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlaicu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fumaça werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tojos S.C. - Ñeque FC. 4:0

68e minuut.
Monteil passt de bal in één keer door. Rubinstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinstein passt de bal zonder na te denken. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Braafheid met een sublieme pass. Vreman bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal onderschept slim de pass. Casal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tojos S.C. - Ñeque FC. 4:1

88e minuut.
Aberle geeft een hoge lob. Měkkýš geeft de bal voor. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Újváry rent richting de bal. Mendez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Monteil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vlaicu springt en kopt de bal. Fumaça bokst de bal weg.

90e minuut.
Harhaj kopt de bal weg. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano speelt de bal door. Rubinstein geeft de bal voor. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. Fumaça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tojos S.C. 33%, Ñeque FC. 67%.
Tojos S.C. - Ñeque FC. 4:1