Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C BRANCOS LixaR
ZIDANE Tactiek 5-2-1-1L-1
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Benites schiet op doel. Rantama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cívica neemt de hoekschop. Benites springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Marynarz passt de bal in één keer door. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker speelt de bal door. Benites is nu in balbezit. Benites schiet op doel. Liutinskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 0:1

9e minuut.
Pelizzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Benites is nu in balbezit. Benites draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Marynarz geeft een hoge lob. Benites is nu in balbezit. Benites haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 0:2

13e minuut.
Tobar met een snelle inworp. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een lange en hoge pass. Benites rent richting de bal. Benites haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Inworp. Tobar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Benites maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 0:3

19e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Benites rent richting de bal. Marynarz rent richting de bal. Marynarz draait met de bal, schiet en ... Benites probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liutinskis bokst de bal weg. Marynarz rent richting de bal. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Liutinskis trapt de bal weg. Galinho kopt de bal weg. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vander Elst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vander Elst geeft de bal voor. Daar is Feljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pelizzaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marynarz is nu in balbezit. Pelizzaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marynarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benites neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pelizzaro is nu in balbezit. D`hoker onderschept slim de pass. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz geeft de bal voor. Benites springt en kopt de bal. Liutinskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Bucheli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marynarz geeft de bal voor. Benites maakt een snoekduik en kopt de bal. Liutinskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cívica probeert naar een medespeler te passen. Marynarz rent richting de bal. Rantama bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites verovert de bal door een tackle van achteren. Benites schiet op doel. Liutinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites speelt de bal door. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Mircea de bal onder controle te krijgen. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz geeft een hoge lob. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tobar rent richting de bal. Tobar passt de bal in één keer door. Bucheli geeft een lange en hoge pass. Benites is nu in balbezit. Benites draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
D`hoker onderschept slim de pass. Pelizzaro rent richting de bal. D`hoker maakt een afschuwelijke overtreding. D`hoker krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Cívica speelt de bal door. Marynarz met een sublieme pass. Benites rent richting de bal. Benites draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 74%, LixaR 26%.
F.C BRANCOS - LixaR 0:4

47e minuut.
Benites probeert naar een medespeler te passen. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz passt de bal met de wreef. Benites is nu in balbezit. Benites schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Liutinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Liutinskis met een harde bal richting middenveld. Galinho kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Saldaña de bal onder controle te krijgen. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Bury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Marynarz is nu in balbezit. Marynarz passt de bal zonder na te denken. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites draait met de bal, schiet en ... Liutinskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 0:5

59e minuut.
Pelizzaro probeert naar een medespeler te passen. Konopecki is nu in balbezit. Tobar geeft de bal voor. Benites is nu in balbezit. Benites draait met de bal, schiet en ... Liutinskis bokst de bal weg.

61e minuut.
Tobar kopt de bal weg. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benites de bal. Benites schiet op doel. Liutinskis bokst de bal weg.

61e minuut.
Rantama geeft een hoge lob. Bucheli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucheli passt de bal met de wreef. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft een hoge lob. Liutinskis bokst de bal weg. Benites heeft problemen om de bal te vangen. Benites haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 0:6

63e minuut.
Bucheli geeft een hoge lob. Benites rent richting de bal. Rantama is nu in balbezit. Benites verovert de bal door een tackle van achteren. Benites haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Rantama verovert de bal door een tackle van achteren. Cívica rent richting de bal. Cívica geeft de bal voor. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker met een sublieme pass. Marynarz geeft de bal voor. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Benites haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 0:7

72e minuut.
Marynarz onderschept slim de pass. Marynarz met een sublieme pass. Cívica bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívica probeert naar een medespeler te passen. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bădălan met een snelle inworp. Galinho is nu in balbezit. Galinho geeft een lange en hoge pass. Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 1:7

81e minuut.
D`hoker geeft een lange en hoge pass. Rantama is nu in balbezit. Benites onderschept slim de pass. Benites haalt uit met een fantastische trap. Liutinskis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Tobar geeft de bal voor. Benites bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantama legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benites is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marynarz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Liutinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

90e minuut.
D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Benites rent richting de bal. Benites schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C BRANCOS - LixaR 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C BRANCOS 59%, LixaR 41%.
F.C BRANCOS - LixaR 1:8