Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÍdoloBarce C.D Asencio
Sergioneta 1 Tactiek ascenso
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 55.1
formidable Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Ukonaho geeft een hoge lob. Hristu kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - C.D Asencio 1:0

5e minuut.
Stegemann met een sublieme pass. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Pekař is nu in balbezit. Pekař draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - C.D Asencio 2:0

15e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Mrožko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrožko krijgt een gele kaart. Hristu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pedroni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hristu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - C.D Asencio 3:0

16e minuut.
Grisales heeft problemen om de bal te vangen. Grisales met een sublieme pass. Klungelig pakt Burneo de bal. Burneo schiet op doel. Apić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rubio passt de bal zonder na te denken. Ukonaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukonaho geeft een lange en hoge pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Marcet met een snelle inworp. Pedroni rent richting de bal. Pedroni speelt de bal door. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Pekař is nu in balbezit. Pekař passt de bal zonder na te denken. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Novo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Rubio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - C.D Asencio 4:0

26e minuut.
Masaganda rent richting de bal. Masaganda passt de bal met de wreef. Tudor probeert naar een medespeler te passen. Pekař is nu in balbezit. Pekař schiet op doel. Novo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pekař is nu in balbezit. Pekař passt de bal zonder na te denken. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Mrožko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blanco neemt de hoekschop. Pekař is nu in balbezit. Pekař haalt uit met een fantastische trap. Novo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tudor verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pekař probeert de bal aan de voet te houden. Hristu is nu in balbezit. Hristu probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Breckinridge passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. Pekař rent richting de bal. Pekař haalt uit met een fantastische trap. Novo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel. Novo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Cerovina kopt de bal weg. Klungelig pakt Mrožko de bal. Breckinridge met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Daar is De la Barrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukonaho is nu in balbezit. Ukonaho geeft een hoge lob. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 30%, C.D Asencio 70%.
ÍdoloBarce - C.D Asencio 4:0

46e minuut.
Castelo is nu in balbezit. Pedroni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castelo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrožko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. Apić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Masaganda de bal. Yerli verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli geeft een lange en hoge pass. Pekař is nu in balbezit. Pekař schiet op doel. Novo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni geeft de bal voor. Hristu is nu in balbezit. Hristu schiet op doel. Novo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - C.D Asencio 5:0

69e minuut.
Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegemann rent richting de bal. Stegemann passt de bal met de wreef. Pekař heeft problemen om de bal te vangen. Pekař schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Grisales geeft de bal voor. Blanco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rubio neemt vlug de vrije trap. Abril bereikt de bal nog maar net als eerste. Abril haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grisales is nu in balbezit. Grisales geeft een lange en hoge pass. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař schiet op doel. Novo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍdoloBarce - C.D Asencio 6:0

82e minuut.
Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař passt de bal met de wreef. Hristu rent richting de bal. Hristu draait met de bal, schiet en ... Novo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rubio geeft de bal voor. Masaganda probeert de bal aan de voet te houden. De la Barrera is nu in balbezit. Ukonaho verovert de bal door een tackle van achteren. Ukonaho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni geeft de bal voor. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Novo trapt de bal weg. De la Barrera kopt de bal weg. Burneo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍdoloBarce 41%, C.D Asencio 59%.
ÍdoloBarce - C.D Asencio 6:0