Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Richmond Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2648
Richmond Barbas C. F
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Victorino is nu in balbezit. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona speelt de bal door. Sandy is nu in balbezit. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - Barbas C. F 1:0

7e minuut.
Barahona rent richting de bal. Barahona speelt de bal door. Daar is Guaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sorín verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Pisa is nu in balbezit. Pisa draait met de bal, schiet en ... Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Guachanuo verovert de bal door een tackle van achteren. Guachanuo speelt de bal door. Benavides is nu in balbezit. Benavides schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quinteros neemt de hoekschop. Pulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachanuo onderschept slim de pass. Guachanuo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona onderschept slim de pass. Barahona passt de bal in één keer door. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sorín is nu in balbezit. Sorín passt de bal zonder na te denken. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy is nu in balbezit. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - Barbas C. F 2:0

33e minuut.
Aguilera passt de bal in één keer door. Sorín met een sublieme pass. Barahona is nu in balbezit. Barahona passt de bal in één keer door. Quinteros geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Quinteros met de inworp. Benavides rent richting de bal. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Paal! Saviola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond 34%, Barbas C. F 66%.
Richmond - Barbas C. F 2:0

47e minuut.
Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavides verovert de bal door een tackle van achteren. Benavides speelt de bal door. Sandy rent richting de bal. Sandy schiet op doel. Saviola bokst de bal weg. Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - Barbas C. F 3:0

50e minuut.
Guartasaca geeft een hoge lob. Olmedo rent richting de bal. Sandy verovert de bal door een tackle van achteren. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sorín geeft de bal voor. Victorino is nu in balbezit. Victorino met een sublieme pass. Pisa rent richting de bal. Pisa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cantos geeft een hoge lob. Inworp. Guachanuo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Melcacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Melcacho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pisa de bal onder controle te krijgen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pisa de bal. Pisa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond - Barbas C. F 3:1

85e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Victorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond 36%, Barbas C. F 64%.
Richmond - Barbas C. F 3:1