Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Royalty FC Aniñados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Arce passt de bal zonder na te denken. Sarate rent richting de bal. Sarate probeert naar een medespeler te passen. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Calagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio onderschept slim de pass. Carpio met een sublieme pass. Sarate kan de bal niet met de borst controleren. Sarate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - FC Aniñados 1:0

20e minuut.
Asensio geeft de bal voor. Arce is nu in balbezit. Arce passt de bal zonder na te denken. Morena heeft problemen om de bal te vangen. Morena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Royalty - FC Aniñados 2:0

25e minuut.
Morena probeert de bal aan de voet te houden. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Juncal rent richting de bal. Sarate is nu in balbezit. Juncal onderschept slim de pass. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Reascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Reascos speelt de bal door. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Hurtado geeft de bal voor. Zapata kopt de bal weg. Morena is nu in balbezit. Morena schiet op doel. Relatora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Asensio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurtado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarate draait met de bal, schiet en ... Relatora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 39%, FC Aniñados 61%.
The Royalty - FC Aniñados 2:0

56e minuut.
Oña is nu in balbezit. Sarate onderschept slim de pass. Sarate probeert naar een medespeler te passen. Morena is nu in balbezit. Morena haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Royalty 48%, FC Aniñados 52%.
The Royalty - FC Aniñados 2:0