Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Campeón de América FC Aniñados
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Klungelig pakt Calagua de bal. Calagua met een sublieme pass. Guachamín probeert de bal met de borst te controleren. Guachamín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Viteri geeft een hoge lob. Mina Martínez kopt de bal weg. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Guaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Relatora trapt de bal weg. Núñez rent richting de bal. Núñez passt de bal zonder na te denken. Castelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelo met een sublieme pass. Relatora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pillasaguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calagua is nu in balbezit. Doca rent richting de bal. Calagua onderschept slim de pass. Calagua geeft een hoge lob. Joya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viteri met een snelle inworp. Guaranda is nu in balbezit. Guaranda draait met de bal, schiet en ... Relatora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeón de América - FC Aniñados 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Calagua de bal. Guaranda rent richting de bal. Guagusila rent richting de bal. Viguensa onderschept slim de pass. Viguensa haalt uit met een fantastische trap. Relatora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campeón de América - FC Aniñados 2:0

43e minuut.
Viguensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guagusila is nu in balbezit. Viguensa begaat een overtreding. Viguensa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Guagusila probeert naar een medespeler te passen. Pillasaguez is nu in balbezit. Pillasaguez geeft de bal voor. Guachamín is nu in balbezit. Guachamín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeón de América 56%, FC Aniñados 44%.
Campeón de América - FC Aniñados 2:0

63e minuut.
Sostenes passt de bal met de wreef. Lima heeft problemen om de bal te vangen. Oña rent richting de bal. Oña haalt uit met een fantastische trap. Pillasaguez kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Viteri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huayamave komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Doca geeft een hoge lob. Viguensa kopt de bal weg. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Guaranda rent richting de bal. Guaranda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campeón de América 50%, FC Aniñados 50%.
Campeón de América - FC Aniñados 2:0