Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: Pumas FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 768
Pumas FC Real Pontevedra
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Muribe is nu in balbezit. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz met een sublieme pass. Saldaña rent richting de bal. Saldaña draait met de bal, schiet en ... Guales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas FC - Real Pontevedra 1:0

15e minuut.
Valdés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrin. Valdés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muicha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arce kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos passt de bal zonder na te denken. Muribe speelt de bal door. Machiavello is nu in balbezit. Machiavello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. San Martín speelt de bal door. Klungelig pakt Saldaña de bal. Guales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Montoya met een sublieme pass. Saldaña rent richting de bal. Machiavello rent richting de bal. Saldaña rent richting de bal. Saldaña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Preciado rent richting de bal. Preciado probeert naar een medespeler te passen. Machiavello is nu in balbezit. Machiavello haalt uit met een fantastische trap. Guales bokst de bal weg.

33e minuut.
Bruto met een sublieme pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos maakt een afschuwelijke overtreding. Santos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas FC 47%, Real Pontevedra 53%.
Pumas FC - Real Pontevedra 1:0

55e minuut.
De la Barra speelt de bal door. Montoya is nu in balbezit. Arce begaat een overtreding. Arce krijgt een gele kaart. Montoya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montoya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Machiavello is nu in balbezit. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Machiavello rent richting de bal. Machiavello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Veintimilla rent richting de bal. Preciado onderschept slim de pass. Preciado met een sublieme pass. Machiavello is nu in balbezit. Machiavello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. San Martín met een harde bal richting middenveld. Isaías kopt de bal weg. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Montoya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arce met een snelle inworp. Isaías bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cardaccio is nu in balbezit. De la Barra rent richting de bal. Cardaccio maakt een afschuwelijke overtreding. Cardaccio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas FC 35%, Real Pontevedra 65%.
Pumas FC - Real Pontevedra 1:0