Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRAL CITY Fc Libertad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Reascos is nu in balbezit. Reascos geeft een hoge lob. Inworp. Riascos met een snelle inworp. Núñez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Acebo kan de bal niet met de borst controleren. Miño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acebo. Miño raakt geblesseerd tijdens het duel. Miño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peñalosa bokst de bal weg.

19e minuut.
Reascos geeft een hoge lob. Quinteros is nu in balbezit. Villamar maakt een afschuwelijke overtreding. Villamar krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Peñalosa trapt de bal weg. Miño kopt de bal weg. Klungelig pakt Campoverde de bal. Campoverde draait met de bal, schiet en ... Peñalosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez met een sublieme pass. Miño is nu in balbezit. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Núñez passt de bal met de wreef. Valdez is nu in balbezit. Miño verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Reascos kopt de bal weg. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Nicolalde de bal. Núñez rent richting de bal. Daar is Núñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal met de wreef. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRAL CITY - Fc Libertad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRAL CITY 39%, Fc Libertad 61%.
CENTRAL CITY - Fc Libertad 1:0

47e minuut.
Villamar probeert naar een medespeler te passen. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González. González krijgt een gele kaart.

84e minuut.
García geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinojosa met de inworp. González kan de bal niet met de borst controleren. González draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
González kopt de bal weg. Quiroga rent richting de bal. Campoverde onderschept slim de pass. Campoverde draait met de bal, schiet en ... Hinojosa speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRAL CITY 53%, Fc Libertad 47%.
CENTRAL CITY - Fc Libertad 1:0