Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
edguitasuperclub Quinteros Sportin Club
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Rebagliatti rent richting de bal. Rebagliatti geeft een lange en hoge pass. Delgado probeert de bal aan de voet te houden. Gomezjurado rent richting de bal. Gomezcoello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Torero onderschept slim de pass. Klungelig pakt Viscayosa de bal. Torero rent richting de bal. Vinces verovert de bal door een tackle van achteren. Vinces haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edguitasuperclub 55%, Quinteros Sportin Club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
edguitasuperclub - Quinteros Sportin Club 0:0

50e minuut.
Sarate geeft een hoge lob. Klungelig pakt Torero de bal. Viscayosa is nu in balbezit. Viscayosa schiet op doel. Pesantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nebot is nu in balbezit. Gomezjurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomezjurado speelt de bal door. Gomezcoello is nu in balbezit. Gomezcoello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Nieto passt de bal in één keer door. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate met een sublieme pass. Viscayosa rent richting de bal. Viscayosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Pesantes trapt de bal weg. Nebot kopt de bal weg. Vinces heeft problemen om de bal te vangen. Vinces draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Galup is nu in balbezit. Galup passt de bal zonder na te denken. Viscayosa is nu in balbezit. Viscayosa draait met de bal, schiet en ... Pesantes bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
edguitasuperclub - Quinteros Sportin Club 0:1

80e minuut.
Mosquera geeft een lange en hoge pass. Vinces speelt de bal door. Cajape heeft problemen om de bal te vangen. Viscayosa rent richting de bal. Viscayosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
edguitasuperclub - Quinteros Sportin Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: edguitasuperclub 57%, Quinteros Sportin Club 43%.
edguitasuperclub - Quinteros Sportin Club 0:2