Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers Sleepy
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 33.7
matig Schieten redelijk
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


17e minuut.
bin Adenan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Meri met de inworp. Doveri is nu in balbezit. Doveri geeft een lange en hoge pass. bin Khalil bokst de bal weg.

25e minuut.
Denk bereikt de bal nog maar net als eerste. Denk geeft een lange en hoge pass. Jamal heeft problemen om de bal te vangen. Salaman rent richting de bal. Salaman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Rashid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashid is nu in balbezit. bin Elias rent richting de bal. bin Elias schiet op doel. Abdullah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
bin Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Elias draait met de bal, schiet en ... bin Mohamad Saad probeert de bal aan de voet te houden. Ispas rent richting de bal. Ispas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers - Sleepy 0:1

45e minuut.
bin Daud geeft een hoge lob. bin Abd Ranim kopt de bal weg. bin Muhammad Fahmi geeft een lange en hoge pass. Rashid krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tigers - Sleepy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 63%, Sleepy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Tigers - Sleepy 1:1

53e minuut.
bin Sharip met een snelle inworp. bin Meri is nu in balbezit. bin Meri geeft een lange en hoge pass. Salaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
bin Mohamad Saad is nu in balbezit. bin Mohamad Saad geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Denk de bal onder controle te krijgen. Salaman is nu in balbezit. Salaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
bin Sharip raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Saadi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Abdul Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Dusa rent richting de bal. bin Dusa passt de bal in één keer door. Salaman is nu in balbezit. Salaman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalca met een snelle inworp. Ispas probeert de bal met de borst te controleren. Ispas geeft een lange en hoge pass. Salaman rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doveri rent richting de bal. Doveri met een sublieme pass. bin Adenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaman verovert de bal door een tackle van achteren. Salaman draait met de bal, schiet en ... bin Khalil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
bin Ma’rup verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ma’rup probeert naar een medespeler te passen. bin Dusa met een sublieme pass. Daar is Ispas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ispas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Doeltrap. bin Khalil met een harde bal richting middenveld. Dalca kopt de bal weg. Ispas is nu in balbezit. Ispas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 53%, Sleepy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Tigers - Sleepy 1:1