Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasty Cockatoos AttackEnemy
Normal Tactiek my-442
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 21.1
matig Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
bin Mohd Sad geeft een hoge lob. bin Mohd Yusof rent richting de bal. bin Mohd Yusof met een sublieme pass. Mohd Khadar is nu in balbezit. Mohd Khadar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Cockatoos - AttackEnemy 1:0

16e minuut.
Basałaj rent richting de bal. Arsat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basałaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omar met een snel genomen vrije trap. Daar is Basałaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basałaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
bin Ashaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ashaari geeft de bal voor. Inworp. bin Hussin met de inworp. bin Jaffar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mohd Khadar rent richting de bal. Mohd Khadar haalt uit met een fantastische trap. Samuel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasty Cockatoos - AttackEnemy 2:0

33e minuut.
Omar geeft een lange en hoge pass. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj passt de bal in één keer door. Jamaluddin rent richting de bal. Jamaluddin haalt uit met een fantastische trap. bin Meri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Cockatoos 65%, AttackEnemy 35%.
Nasty Cockatoos - AttackEnemy 2:0

57e minuut.
bin Ahmad Shariffuddin heeft problemen om de bal te vangen. bin Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Ahmad Shariffuddin zijn tegenspeler op de grond. bin Ahmad Shariffuddin krijgt een gele kaart.

63e minuut.
bin Mohd Sad heeft problemen om de bal te vangen. Omar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mohd Sad. Omar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Omar kan niet meer verder spelen.

78e minuut.
bin Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Soh passt de bal zonder na te denken. Jamaluddin rent richting de bal. Jamaluddin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Che Lah probeert naar een medespeler te passen. bin Sulog geeft de bal voor. bin Mahamadi kopt de bal weg. Basałaj is nu in balbezit. Basałaj haalt uit met een fantastische trap. bin Meri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasty Cockatoos 58%, AttackEnemy 42%.
Nasty Cockatoos - AttackEnemy 2:0