Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameless United Crazy Rangers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
bin Abd Jalil rent richting de bal. Rahmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmat probeert naar een medespeler te passen. Makmor bereikt de bal nog maar net als eerste. Makmor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless United - Crazy Rangers 0:1

6e minuut.
Zulkefli verovert de bal door een tackle van achteren. Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Kamirun verovert de bal door een tackle van achteren. Makmor bereikt de bal nog maar net als eerste. Makmor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sari rent richting de bal. bin Mohamadi probeert naar een medespeler te passen. Samali rent richting de bal. Samali geeft een hoge lob. Daar is Naib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abu Jaafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Abu Jaafar probeert naar een medespeler te passen. bin Katmon kopt de bal weg. Makmor is nu in balbezit. Makmor haalt uit met een fantastische trap. bin Abu Jaafar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Sari onderschept slim de pass. Sari passt de bal zonder na te denken. Arsat bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hamir verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hamir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless United 65%, Crazy Rangers 35%.
Shameless United - Crazy Rangers 0:1

46e minuut.
bin Katmon onderschept slim de pass. Faisal rent richting de bal. bin Katmon maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag bin Katmon naar de kleedkamers voor een vroege douche. Faisal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faisal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Hamir maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Nik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Klungelig pakt Faisal de bal. Faisal met een sublieme pass. bin Che Ahmad rent richting de bal. bin Che Ahmad draait met de bal, schiet en ... Mohd Hassan controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameless United - Crazy Rangers 1:1

49e minuut.
Yaacob is nu in balbezit. Yaacob geeft de bal voor. Ishak probeert de bal aan de voet te houden. bin Che Ahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Ahmad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Sari probeert naar een medespeler te passen. Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Che Ahmad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Che Ahmad krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Zulkefli rent richting de bal. Zulkefli geeft een hoge lob. Inworp. bin Kamirun met een snelle inworp. Rahmat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Mohamadi passt de bal zonder na te denken. Rahmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmat passt de bal zonder na te denken. Makmor is nu in balbezit. Makmor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameless United - Crazy Rangers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameless United 54%, Crazy Rangers 46%.
Shameless United - Crazy Rangers 1:2